Se gremo potepat?

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

10. avg 2011 7:13

Ežoj, neverjeten si!

Ni pa prav, da si poskrbel samo za hedonista, kaj pa me, mlade dame /nad petdeset/?

Še en nasvet, če si študent to sploh dovoli: ne delaj preveč reklame za svoj avto. Jankovič išče novega zase, glej, da ti ga ne zarubi, ko boš spet v naši prestolnici.

Uživaj še naprej, mi bomo tudi ob tvojem javljanju.

ursula-ce

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

10. avg 2011 9:32

ežoj, pa kam rineš vendar, človk? Pag je čisto v drugo smer in morsko medvedko mineva potrpljenje...nekaj namiguje, da bo vse ribe sama pojedla, sence pa tudi ne bo več šparala (najbrž si to spregledal v oni temi o kosilih).

A tisto mokroto si za  naredil, da se igra, kot ti žehto obešaš po štriku?

Ognjič

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

10. avg 2011 9:33

Ežoj, hvala od srca. Fajna, sem jo mal pozumiral in si jo ornk ogedal. Se priporočam še za kakšno po možnosti blond, to barvo favoriziram to poletje.

Lepo se imej in srečno !

hedonist

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

10. avg 2011 12:46

Kaj pa za nas otroke nedolžne, nobene slikce?

tulka

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

10. avg 2011 14:43

Super dopust ežoj. Kot vedno z veseljem prebiram.

Nekako v tem stilu tudi mi najraje dopustujemo. Šotor v avto (oz. dva, ker smo štirje, pa še pes, pa majčkeno večji je, čeprav ista firma). Letošnji cilj je bil Arco, pa Dolomiti. Sicer sem se pa letos na našem dopustu spomnila nate. V  mrzli vodi, da je kar bolelo je nastala tale fotografija:

 

Kaj več sem mislila, da ne bo možno, čeprav eni delajo tudi tole:

Ampak če takale bejba lahko skoči v tole vodo, ni vrag, da ne bom še jaz počasi prilezla vanjo.

Moram priznat, prijetno osvežujoče.

Škoda samo, da je naš dopust vedno prekratek, pa kaj ko nas polovica ni več študentov 

Nena

adalbert  

član od: 2.2.2008

sporočila: 285

10. avg 2011 21:13

Me ni bilo par dni na kul. in kaj zvem enžoj je na potepanju.Hura....  zanimivo in prijetno branje, tudi ostalih formašev ki bogatite z posnetki svojih dopustov.To je balzam za tiste ki le gledamo in beremo.  Bravo!!!  enžoj hitro piši....

adalbert

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

11. avg 2011 7:47

Evo, spet jaz, čist sem popi*dil ( to pa še včeraj ), tokrat na mojega kamerata Žižka: on si skače okrog lady Gaga, *ebe se njemu za svetovno revolucijo, jaz pa tudi ne morem vse sam. Bomo se mogli organizirat brez njega, ustanovit nekakšen svet revolucije, recimo tričlanski, jaz, pa še dve članice. Na misel mi pride mi querida amiga, ona tako lepo piše, bi nam lahko manifest napisala, pa morda japaja...........

No tile kapitalisti tukaj kažejo zobe: za eno noč v kampingu, za tak velik šotor kot je moj, za tak velik avto kot je moj, pa za tako veliko osebnost, kot je moja, računajo 40€. Ko je to bilo v Kobenhavnu, sem mislil slučajno. V Nemčiji to isto stane 12 -15 €. Kampi so v redu, ni kaj rečt, vendar v Argentini in Čilu, ki štejejo za najdražje dežele južne amerike, za 20 $ dobiš že enoposteljno sobo s zajtrkom, resta v hostlih ne vem katere kategorije, čisto in popolnoma spodobno. Tole tukaj je pljačka brez primere.

Drugač, včeraj zapustil Dansko ( ki se mi mimgrede zdi izredno draga ( recimo, prevoz z železnico do centra stane 6 € ˙( tretja cona, karkoli to pomenilo )), prečkal tist znani most Oresund ( ali kaj podobnega, 40€, hvala, da ste vprašali ), največji viseči most na svetu. Za videt, vsaj iz avta, nič pretresljivega, resda  je večji od onega pri železniški postaji naše vasi. Za mene je tist most pri Solkanu veliko bolj impresiven. Za mostom pa policaj ( ali carinik ), oh, končno bo nekdo spraševal za dokumente ( svetovni revolucionar in te fore ), ono pa nič. Od kod ste, kam greste, mal bom pogledal avto. Že ko je videl sovozniški sedež poln kart, piškotov, mleka, marmelade, kak odprt žepni nož, zadaj pa zunanje pokrivalo šotora, hlače ( ne, nisem bil brez hlač, od kod vam to, druge sem imel na sebi ), napihan vzglavnik, jopica................. saj veste kolk sem jaz redoljuben, zadaj je sam pogledal in me pustil naprej, pa bi lahko imel poln avto exploziva. Takoj za mosto je Malme. Predvidoma naj bi tukaj prespal, pa ko sem že tako zgodaj, poiščem turistično agencijo. V Malmeu je problem za parkirat, hitro najdem kaj sem mislil pogledat ( nekakšen tehnični muzej ), to si ogledam, druga dva muzeja v bližini ( bel arts pa še nekaj podobnega ) spustim, čeprav je vstopnica ena, za vsa tri ( *ebo jih kapitalizem ). V bližini je knjižnica, s prostim internetom, grem tudi tam ( vmes pa sem mogel spet do avtomata za parking, da podaljšam parkiranje, gužva na parkingu, kar čakajo da kdo gre ). Sem se mislil oglasit, pol pa sem se mogel oglasit na facebook, pol mi je tam nekaj nagajalo, pol me skrbelo spet za parking.................. pol se odločim, da grem naprej v Geteborg, kjer pridem zvečer okrog sedmih ( tukaj se nidi praktički do desete ure zvečer, svetlo je pa že okrog petih zjutraj ), najdem parking, me ratpi*dijo s cenami...........

Ne ljubi se mi več pisat, zajtrkovat moram, rahlo me zebe, sam tale detajl iz knjižnice v Malmeu: veliko računalnikov za obiskovalce, tudi obiskovalcev veliko, nekateri prinesejo termoske s pijačo, veliko je časopisov in revij in to ljudje starejši in mlajši pridejo brat.

A ja: popuste imajo sam za otroke, nikjer natpisa za popust za študente ( para seniores ).

ežoj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

11. avg 2011 8:10

Tam gor je napaka, ............. najdem kamping, me raz............

Pa še kakšna fotka iz Kobenhavna:

Zgoraj je planetarium Tiho de Brahe

Zgornje dve sliki: stolp s katerega je Tiho de Brahe opazoval zvezde. Na spodnj sliki se vidi, koko se gor pride ( sem mislil, da bom dušo spustil ). Bodoči, da ni stopnic, očitno je Tiho uporabljal kak motor, ali moped, morda tudi avto.

Na spodni sliki je pogled s stolpa. 

ežoj

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

11. avg 2011 8:17

ežoj, a imajo tako nobel usnjene ležalnike v planetariju, kot na Rijeki?

Ognjič

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

11. avg 2011 8:43

Ubogi Ežoj, še dobro, da gre kdaj malo po svetu in vidi, kako lepo nam je tukaj, na sončni strani Alp. 

 

 

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti