Kovanci in bankovci

Joan  

član od: 12.12.2006

sporočila: 153

5. apr 2011 11:27

Mislim, da je Darč povsem vljudno napisal prošnjo, ali jo bo kdo upošteval, naj se pa vsak odloči sam zase. Da vam še jaz napišem mojo izkušnjo z Darčem.. Na forumu sem napisala, da menjam nalepke JM, pa mi je pisal, da jih ima 12 zame in mi jih tudi poslal. Šele na prigovarjanje, ali kaj zbira, da se mu zahvalim za poslano, mi je skromno odgovoril, da on pa zbira kovance.... In ja, zaradi njega sem pobrskala po predalu, kjer se nam nabira drobiž, prinešen z vseh koncev... Izkušnje z uporabniki foruma so pa različne, in ravno na kulinariki se mi je oglasila ena, ki je za nalepki, ki jih ima, pričakovala denar... pa ne samo za eno znamko... Joan

neznan uporabnik

5. apr 2011 11:34

Joan, če je pričakovala keš in je forumašica, napiši njeno ime. Če je zahtevala keš za eno nalepko. Drugo bi blo za kako orodje al stroje. Bi bilo fino vedet, kdo zahteva keš za menjave nalepk.

 

Multivitamin

multivitamin

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

5. apr 2011 12:41

Joj, saj tole je hujš od spovednice  . Sploh ni treba, da rečeš: "grešil sem", se itak takoj usuje "grešnik"  .

Ampak, da je še večji, se niti sama ne morem upreti, da ne bi še  svoje kuhalnice pomočila v kotel .  Temu se reče: zavajanje nedolžnih  .

Aja, kovanci - jih imam  nekaj, kar tako, brez reda in sistema, ampak trenutno mi še nekaj pomenijo. Ko mi ne bodo več, jih bo dobil prvi, ki mu bodo zanimivi.



Cila

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 05. 2011 13:21

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

5. apr 2011 13:17

Sej res, Džoana, napiši katera članica našega Kul občestva je to. Pa spovednica gor al dol, red mora biti, a ne !? hedonist

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

5. apr 2011 13:21

hedonist je napisal/a:
Sej res, Džoana, napiši katera članica našega Kul občestva je to. Pa spovednica gor al dol, red mora biti, a ne !?

hedonist

 

Greh se pove, grešnik pa ne

JJ

neznan uporabnik

5. apr 2011 13:27

JJ, si kdaj grešila? Tak pošteno. Ne ono, da si naskrivaj pojedla kako čokolado več. Mene ful grehi zanimajo. Oni bolj začinjeni.

Saj veš, ordunga, čeravno je pravilno ordnunga, če že. Pa spovednica je tak fajn, ker zveš marsikaj. Ajojjoj, ko bi ti vedela kaj vse. Kr pogumno.

 

Multivitamin

 

 

multivitamin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

5. apr 2011 13:40

multi, moj najljubši izrek v zvezi z grehom je: Grešiti je človeško, občutek pa božanski ...

Mamamia

mamamia

neznan uporabnik

5. apr 2011 13:46

Mamamia, se strinjam popolnoma.

 

Multivitamin

multivitamin

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

5. apr 2011 20:13

Prava štala je nastala iz tega . Jaz namreč ne vidim čisto nič spornega v Darčevem postu . V celoti se podpišem pod vsem , kar je napisala Japaja . In kaj je narobe , če se je Darč šele zdaj registriral in povedal , da zbira star denar ? Kdo pa lahko trdi , da ni imel namena postati aktivni član KulSlo ? Zdaj , po vsej tej plohi očitkov in , da ne rečem hudobije , ga je najbrž že zdavnaj minilo sodelovat v tem osjem gnezdu . Mamamia , s teboj se pa tudi strinjam . Bog ve , če ti tega niso povedali mariborski župniki , škof Misliš , da tudi župniki gredo kdaj k spovedi ? Kaj vera ne uči , da ne laži in ne kradi ? A za njih pa to ne velja ? Kradejo in lažejo , da se kadi , da o nedolžnih žrtvah teh (nekaterih )starih pohotnežev sploh ne govorim . Da ne bo pomote ; poudarjam , da nimam nič proti veri in vernikom , ne maram pa župnikov . A to " cerkveno " fehtanje pa ne gre nikomur v nos ? Pa nobena maša ne mine brez tega Naš župnik je baje pri maši celo povedal , da ne želi , da farani darujejo kovance , ker s tem cinglanjem motijo mašo. Torej , ne hodi v cerkev , če ne misliš dati vsaj 5 E ! No ,TO je za mene fehtanje ! Zdi se mi , da je zzak napisal , da ,če le ima , da kakšnemu klošarju za flašo vina , medtem , ko vsak odpade , če mu začne govoriti o lakoti ali otrokih . V tem se pa ne strinjam z njim , sem že imela kar nekaj takšnih slučajev . Navadno naletim na te ljudi , včasih moške , ženske ali ženske z otroki pred pekarno , slaščičarno ali trgovino . Kupim jim kruh , mleko, ne dam jim pa za vino ali kar denar . Joj , joj, kako sem zašla , zaradi par starih kovancev , ki se nam VALJAJO po predalih !! vsem lep pozdrav manca51

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

5. apr 2011 20:26

Ja madona od kovancev smo prišli že k pljuvanju po župnikih, ma kam to pelje...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti