Kam s čevlji?

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8696

27. mar 2011 20:11

Morda kakšna ideja?

Multivitamin ti je kar hude vrgel v obraz. Lepo se vsedi, začni premišljevati: zakaj kupujem toliko čevljev, zakaj kupujem tisto, kar se mi dopade ne pa tistega, kar moji nogi odgovarja?

Veš, kljub njegovim hudim besedam, boš med vrsticami našla zelo pameten nasvet.

Jaz se mu popolnoma pridružujem.

 

Pozdravček!

Miss. D  

član od: 8.1.2010

sporočila: 18

27. mar 2011 20:13

Pozdravljeni, večinoma vas bolj berem. Redko redko, da kakšno "rečem", ampak...No in ta ampak je namenjen predvsem katastrofalni kulturi pisanja, ki se pokaže praktično v bilo kateri temi, ki se odpre. Pa imam rada Kulinariko in tu pa tam preberem kakšno temo, ki me zanima....samo nivo komuniciranja "starešin" foruma - ne vseh jasno - je pa nizek. In potem grem na kaki tuj forum ala jaime oliver in tam tudi vse sorte sprašujejo, da včasih prav zavijaš z očmi, kako so lahko nekateri tako neumni...pa ne boste verjeli, ni poniževanj in potolčevanj (recimo, da je beseda:) ). A si Slovenci res tako vse jemljemo k srcu in a moramo res bit najbolj "pametni", predvsem pa, a se ne znamo kulturno "pogovarjati", ker tole g. Multivitamin je pa porazno... Mnenje ja, ampak je treba izbrati tudi kako ga povemo, napišemo itd. ... Lep večer. Miss. D

neznan uporabnik

27. mar 2011 20:19

No, Miss.D, ko se boste naučila pisati,se bom pa še jaz morda potrudil. Saj, verjetno tudi veste,da tisti Mr. Oliver govori blazno nepravilno,ne? Ali ste to lekcijo pri pouku angleščine prespali? A bi vi Miss.D znali napisati eno vljudno vabilo, brez da bi ga prepisali?

Pokažite vašo iznajdljivost in se večkrat oglasite.

 

Best regards,

 

Mr. Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

27. mar 2011 20:24

Hvala Dragička,da si povedala,kar gre.

 

Multivitamin

multivitamin

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8696

27. mar 2011 20:24

Tema so   .

 

Podrvček!

VesnaG  

član od: 30.8.2003

sporočila: 65

27. mar 2011 20:26

V Mariboru obstaja Second Hand shop (oblačila in obutev), na Framski (blizu Telekoma) - njihov mail je: secondhand@gmail.com Vesna

neznan uporabnik

27. mar 2011 20:42

Jaz sem bil nesramen. Priznam. Se pa sprašujem, kje za vraga živi neko ljudsko bitje, ki ima polno omaro ali omare vsega. Odstranjuje to vsaka 2 meseca. Nosi kao na RK. Al chofeur pelje? Saj ni pomembno.

 

Pomembno se mi pa zdi, kje ta oseba živi. A v omari al pred njo al kje? Da ne opazi stiske okol. In sprašuje, kam le bi dala Donno Karran. Pa ne samo kam, ampak komu. Ne razumem, pa moja abstinenca gor al dol.

To je kot,da maš doma polno skrinjo ali pet skrinj mesa, pa pred njimi sediš in razmišljaš komu bi kaj dal. Pred nosom pa se ti kdo od lakote onesvesti na cesti.

 

In veste, Miss,Mrs,Mr, in ostali. To več ni smešno. In za tak komentar ali vprašanje bi verjetno tudi v Londonu dobili po piskru. Vsaj besedno. Poskusite tam tako, pravilno in smiselno vprašanje tja postavit in boste doživeli lep hladen tuš. Moje pisanje je bilo milo dišeče.

 

Multivitamin

multivitamin

marjeta10  

član od: 5.6.2007

sporočila: 313

27. mar 2011 21:11

Mr.Multivitamin ponavadi se ne oglašam na takšne zadeve ,vendar bi vseeno nekaj dodala k tej temi.Moram napisat da imaš delno če ne skoraj prav,da marsikdo nima niti za hrano ,kaj šele za oblačila in obutev,zaradi tega pač jaz ,ki sem tako rekoč obsedena s torbicami ,ne bom tukaj vprašala kam z odvečnimi ,ampak jih ,ko se jih naveličam ,dam naprej ,če ne drugam pa na  RK ,so zelo veseli ,ker dosti ljudi hodi tja po pomoč.Pa tudi oblačila,posodo,skratka vse uporabno nesem tja in vem ,da bo dobil nekdo ,ki si pač ne more kupiti celo omaro čevljev,torbic......Pa brez zamere in lp

marjeta10

neznan uporabnik

27. mar 2011 21:17

Saj ni zamere. Samo mi je hecno,da ne ti ne tisti, ki se oglašajo ne poznajo direkt nikogar komur bi dali. A res treba na RK nest? A res ne poznate nikogar v radiju 10 km, ki bi potreboval in bi ji ali mu dali.???

 

Multivitamin

multivitamin

marjeta10  

član od: 5.6.2007

sporočila: 313

27. mar 2011 21:49

Žal ,poznam,vendar mi je ,ko sem določeni osebi nekaj prinesla ,zabrusila ,da ona takih rabljenih stvari pač ne potrebuje,potem mi je pa znanka povedala ,da je bila ta ista oseba na RK ,tako da verjetno posredno pa le dobijo kaj od tega ,kar jim je direkt izpod časti vzeti....žal slabe izkušnje...lp

marjeta10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti