Kolega Brando, všeč mi je tvoj način razmišljanja, iskanja in hrepenenja po najboljšem. Mnogo bolj, kot sitnarjenje nekaterih , ki na tem portalu modrujejo , poučujejo in se delajo neverjetno pametne srite v virtualni anonimnosti. Zato te naj ne ustavijo komentarji le-teh ampak pelji svojo kulinarično raziskovanje naprej ,imaš moj glas :)
hedonistNajljubši sendvič
| proxima je napisal/a: |
| Jaz si pa ne morem kaj, ko berem taka modrovanja, da ne bi pomislila, hudič, kako tak človek seksa.. a bi dal prej levi štumf dol ali desnega... a bi ga dal noter za 2 cm in potem spet za 1 cm ven in potem spet za en cm noter ali obratno... jezus, saj se ja postaraš, preden razrešiš vse te vesoljno tehtne dileme, ali bi kupil riž v zeleni škatli ali v modri... pač kupiš v zeleni, pa če ti ni bil preveč všeč, pa naslednjič v modri in basta :)))))))))))))))))) (brez zamere, proxima svina press) |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| proxima je napisal/a: |
| Jaz si pa ne morem kaj, ko berem taka modrovanja, da ne bi pomislila, hudič, kako tak človek seksa.. |
A ni pravo olajšanje misel, da ti tega ne bo treba nikoli vedeti? ![]()
O sendvičih - zame najboljši: črn kruh, premazan s slanim maslom, gor pa na koleščke narezana redkvica
Če preveč stvari skupaj namečeš, se okusi tepejo, pa ne moreš v nobenem prav uživati.
SonjaProxima, vidim da ti MBrandova kulinarična raziskovanja povzročajo seksualne fantazije (štumfki pa to...- tvoj fetiš?).
Sporočilo je spremenil(a) začetnik dne 02.nov 2012 10:13Oh, ja, svašta zemlja rodi, so rekli včasih. Važno, da se mamo fajn! Pa sendviči gor al dol! ![]()
![]()
![]()
Kdo je rekel seks?
Aja, odkar nisem več intelektualka, velik boljš seksam .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Za Vragsigavedija: itak pišemo o sendvičih, a ne?
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.