Večerja

uff uff...nisem bil videl + izgleda da sem butasto izbrisal pikčr 
Mayisa, a je to bila fotka omlete?!?!

Večerjice;

Ponedeljek:
Prijatelj na obisku + ogled grozljivke in obiranje po ameriško. 
Spare ribs...yes please!

Torek:
Lahkotno...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, nič hudega, mislim, da je bila omleta ja, tudi jaz že pozabila  ...

Lep dan.

Mayisa

omleta a la MBrando:
Jajček,3 čajne žliče ovsene moke, mlekec, malček sode, scepec soli---> OSNOVA

Fila:
Tetka skuta ali Bohinjček (uporabi svojo naj naj skuto) + strti oreščki po želji (pri meni veliko različnih) + prava čokoljat ali mlečna čokoljat s stevio (tolele posipaš po še vroči omleti, da se lepo stopi ; zdrava variacija NUTELLE).

Jaz si zraven še umešan casein (proteini), katere imam v različnih okusih.

Občasno stepena smetana, katero sladkam s xylitolom oz. brezovim sladkorjem.

DOBER TEK!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Nekaj lahkega pred spanjem. 

Nekaj....da neha kruliti;

Rdeča pesa in krompir v solati, mozzarella.

daga

Pri nas topli sendviči in kos torte od včerajšnjega rojstnega dne.

lučica

Pri meni ponovno proteinska omleta + snickers whey šejk! 

Kar pogosto zadnje dni; omleta AMERIKAN STAJL

Drugače pa dostiX golaž, popečena jajčka z ogromno popečene slanine in ocFirkov, popečen sir (tukaj je bil kozji ementaler) in zelenjava v takšni in drugačni obliki...

Ko si lačen si lačen in pol paše puranja bremza , fižol z ocFriki,umešana jajćka na zaseki in popečen TILZIT

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti