Kaj danes za zajtrk

Kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka.

Domač jogurt, domač kruh in malo (nedomačega) namaza, zraven zeliščni čaj.

peter
Danes: rezina kruha z mlečnim namazom z dodatkom sončičnih semen, zelišči in omega 3, ( MU vita), kozarec pomarančnega soka, nescafe
Ful dobra tema, sem dobila nekaj idej :) Čeprav sem ful omejena in tudi zajtrka trenutno ne jem, ker nimam kje - ampak vsaj probam pojest kako žitno rezino, Corny npr. in kak jogurt ali skodelico mleka. Za večerjo bom jedla opečen taost s tuno in light sirčkom, sem videla eno slikco na portalu in se mi je zluštalo... xxs

Po dolgem času si je naša družina zaželela ajdove žgance in belo kavo.

Balenka
Kruh, piščančja pašteta in pomarančni sok ter kava. violy
Navadni jogurt,laneno seme,jabolko in nakaljena pšenica. Zmešano skupaj. linolina

Zajtrk: svež mesni burek z jogurtom (ga šla sama kupit, jutranji sprehod), na vrh skodela neskave ...

mamamia

mamamia
Že 2 leti isto- jabolko, navaden jogurt, koruzni kosmiči, suhe slive, rozine in bela kava :) blossom
Jajca na oko s sirom,kruh ,skodelica mleka. Milži
Ovseni kosmiči in otrobi, skuta, laneno seme in naribano jabolko. Načeloma vedno isto

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti