ker sem delala kreme za dve torti, sem prav na grdo postrgala kremo iz posod na biskvite, nato pa še na fino v moja usta :D ufff kolk je blo tega.

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
ker sem delala kreme za dve torti, sem prav na grdo postrgala kremo iz posod na biskvite, nato pa še na fino v moja usta :D ufff kolk je blo tega.
| bannanna je napisal/a: |
ker sem delala kreme za dve torti, sem prav na grdo postrgala kremo iz posod na biskvite, nato pa še na fino v moja usta :D ufff kolk je blo tega. |
Ameriške palačinke z borovnicami, lepo zložene v stolpič in prelite z javorjevim sirupom ![]()
Danes pa poleg sadja,različnih zelišč, oreščkov in semen ter zelenjave v skledi 1 še kozji sir in kranjska gauda, v skledici 2 PORRIDGE, v skledici 3 pa TETKA SKUTA+LOŠKA ALB.skuta z različnimi oreščki.TOPS! Tudi presni kakav, 70% naribana čokoljat ter kokos ni manjkal.
Liter čaja.
Energy for the CHAMPIONS!
Breskev, marelice, češnje in pa ingverjev čaj.
Cinnamon StickBorovnice in maline pretlačene z skuto in medom,bela kava.
polarbearVčeraj:
- košček kruha z arašidovim maslom
- košček kruha z domačo breskovo marmelado
- košček kruha z domačo jagodno marmelado
- kava z mlekom
Potem pa prebiciklirat 54 km ![]()
Danes: kos polnozrnatega kruha z jelenovo salamo in sirom, roibos čaj.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.Včeraj: prepečenec namazan z maslom in delikatesni losos,
Danes: ovseni kosmiči v jogurtu
leandrosDanes:
lp ![]()
A se najde kdo ki zajtrkuje "žgance" ? :D
adaroKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Veganske palačinke