6. mar 2011 10:02
Elaphus, mi je kar zadišalo po baziliki. Kje se jo dobi? Zame danes samo metin čaj, včerajšnji krof za zajtrk mi je naredil prebavnega vraga in pol :(
6. mar 2011 10:02
Elaphus, mi je kar zadišalo po baziliki. Kje se jo dobi? Zame danes samo metin čaj, včerajšnji krof za zajtrk mi je naredil prebavnega vraga in pol :(
6. mar 2011 10:58
Andrejka, v Lidlu .
lp
cervus
6. mar 2011 11:05
Kosmiči z mlekom,skodelico prave kave. Milži
6. mar 2011 11:32
Mlečni gris za mene in sinčka,on si je posipal kakv gor,mož pa črn kruh z maslom in medom, neskafe z pol vode in pol mleka,nesladkan.
tejčika
6. mar 2011 12:27
Elaphus tale zajtrk na fotografiji je videti slasten! Jaz sem danes imela za zajtrk kruh, skuto s smetano in semenkami ter kavo z mlekom. pozejdon
6. mar 2011 16:23
Rezina kruha, skuta, bela kava. daga
6. mar 2011 17:25
Kifeljčki s sirom in jogurt. breskva
6. mar 2011 17:44
MMM, breskva, kakšni fajn rogljički! Pri nas je bil denes pustni zajtrk: domači krofi (od včeraj), jaz zraven kavo, ostali pa jogurt. Tudi meni je tema všeč, včasih iščeš ideje in pride prav.
6. mar 2011 18:57
Jaz pa čez teden košček kruha z maslom in medom ali marmelado, kozarec mleka ( kavo potem, v službi ), obvezno pa najprej stisnjen sok iz pomaranč - naredim za vse, ki spijo doma. Oh, vikendi so pa moje veselje. Vprašam, kaj bi in potem so to jajčka ( v mehko, umešana, na oko...) ali mlečni gres ali močnik, ob nedeljah pa dostikrat palačinke z domačo skuto, ki jo kupiva na lj.tržnici... in vsaj dvakrat dopodne velik lonćek pravega čaja z oblačkom mleka. In seveda pomaranni sok ( najprej). Zajtrki so najlepši čas dneva ob sobotah in nedeljah in komaj čakam, da bo spet toplo, ko si jih bomo (ali bova) privoščili na vrtu in bodo trajali najmanj 1 uro... Pa lep začetek tedna in dobre zajtrke želim. anaboleyn
6. mar 2011 21:33
banana in suhe slive, zmiksane s sojinim mlekom in cimetom AvenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Rižota brez filtra