19. mar 2011 8:24
Eno jabolko, en korenček, nekaj rozin in orehov, vse skupaj sesekljano v sekljalniku, prelito z žličko medu in čez nadrobljena dva polnozrnata piškota. Skute ni bilo doma, drugače tudi odlično paše v to kombinacijo.
19. mar 2011 8:24
Eno jabolko, en korenček, nekaj rozin in orehov, vse skupaj sesekljano v sekljalniku, prelito z žličko medu in čez nadrobljena dva polnozrnata piškota. Skute ni bilo doma, drugače tudi odlično paše v to kombinacijo.
19. mar 2011 9:36
Na tešče cca 1 l tople vode. Čez pol ure pa kava z mlekom (brez sladkorja). Nato pa zajtrk.
Danes abc sirček na francoski štručki, sir dimljen. Otoci pa: en banano, en jogurt mareličen.
Pa dober tek.
mamka
19. mar 2011 10:03
Jogurt, jabolko in tri suhe fige Cinnamon Stick
19. mar 2011 12:09
| Jejža je napisal/a: |
Kruh, ajvar in rezine sira. Pa še povrhu dve rezini slanine za dodaten okus :)
|
Ajvarja in sira pa še nisem kombinirala. Bom pa poskusila.
lp
cervus
19. mar 2011 12:27
Banana, skuta, trije orehi in pet mandljev ter pomarančni sok violy
19. mar 2011 13:03
| violy je napisal/a: |
| Banana, skuta, trije orehi in pet mandljev ter pomarančni sok violy |
19. mar 2011 14:00
Joj, eni pa res zeeelo zdravo jeste. Ste tako pridne,...Meni pa jogurti ali oreščki ali neke velike količine sadja zjutraj sploh ne dišijo![]()
. Dobro, jem tudi to, ker vem, da je zdravo, ampak če bi lahko bi jedla bolj take zajtrke kot mamamia![]()
.
Danes sem jedla kruh z namazom iz paprike, drugi kos je bil s topljenim sirom in zadnji z maslom. Zraven pa zeleni čaj z malo mleka. Pa možu sem ukradla 2 žlici navadnega jogurta.
Jelenckova
19. mar 2011 15:28
| danicak je napisal/a: | ||
|
20. mar 2011 20:10
Petek: kos kruha z maslom in sirom
Sobota: domač smoothie (mango+banana+jagode+jabolko)
Nedelja: kos kruha s skutinim namazom (skuta+kisla smetana+sladka&huda paprika+mičkeno mlete kumine+drobno nasekljana čebula) in rukolo
Ponedeljek: domač smoothie (mango+banana+jabolko+jagode+mandarina)
Petya
21. mar 2011 11:38
Kot ponavadi:
kava z mlekom in sadje (danes domač kivi):

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Enostavna zelena juha