Rozi, fajn video, tudi jaz sem se nasmejala do solz. ![]()
![]()
naor
Rozi, fajn video, tudi jaz sem se nasmejala do solz. ![]()
![]()
naor
| bannanna je napisal/a: |
menim, da je smisel drugje. saj nobeenga ne sili da more živet z enim evrom na dan. gre se zato koliko smo razvajeni, za vse damo denar, da bi se kaj potrudili to pa ne. ja, res pade izračun če živiš v stanovanju. lahko pa na kakšnem drugem nivoju prihraniš. recimo pri kruhu, to še vedno lahko pečeš. če bi on mel njivo s pšenico bi pa še ceneje živel kot z enim evrom. kdor je doma v stanovanju ima tudi zelo zelo nižje stroške vsak mesec za plačat. pa marsikdo v kratkih rokavih hodi po stanovanju. to je pač razvajenost, in ljudje so čisto potrti ko se morajo nečemu takšnemu odpovedat in celi panični da so pa zdaj revni.. www.mojalbum.com/naredilaana |
| MALČICA je napisal/a: |
| dopust si lahko privoščimo samo še 1x letno, še to na bližnj Hrvaški.
|
| slovinkita je napisal/a: |
Ker sva oba vegetarijanca (ogromno prišparava na mesu, paštetkah in salamah), nama gre tako dobro, da v 5-ih letih, kar to prakticirava, nama še ni zmanjkalo |
Sara, a imaš mogoče vrt?
Moj največji strošek, kar se hrane tiče, sta zelenjava in sadje. Čeprav imamo meso, ribe in ostale morske pridelke redno na jedilniku, živalski proteini niti približno niso tako dragi kot zelenjava.
Veliko zelišč mi zraste v loncih, zelenjavni vrtičkar pa nisem.
| MALČICA je napisal/a: |
| JJ, ha ha. To mi vsi dopovedujejo, ko pa grem v tur.agencijo in mi računajo 4 odrasle in en otrok, pride z vsemi letališkimi taksami, hotelom in ostalimi doplačili 1.200 eur. Tu moram doračunati še parkiranje na letališču, ker gremo z avionom, ogledi po okoliških mestih, ker nimamo svojega avta tam, kosilo, če imamo samo polpenzion, dodatna hrana, ker so otroci nonstop lačni, ker so v vodi, večerni sladoleti, itd. Ne me prepričevat, da je za petčlansko družino Grčija cenejša kot Hrvaška. S krizo smo postali pristaši kampiranja in kamufliranja. Hrano nesemo skoraj vso s seboj, ker je pri nas v Hoferju cenejša kot v njihovih marketih, mesa jemo tistih deset dni bolj malo, kdaj pa kdaj ribe, kuhinjo imamo pod milim nebom in kopalnico skupno v kampu. Tako gremo po desetih dneh vsi zadovoljni domov. Grčija se splača za 2, po možnosti, da vsak plača svoje, mi pa imamo samo eno denarnico. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada