ali obstaja sladica ki jo nemarate?
jaz npr. nikoli nisem marala šamrole ((:
Temo je spremenil(a) larci dne 25. feb 2011 19:31
Temo je spremenil(a) larci dne 25. feb 2011 19:36
ali obstaja sladica ki jo nemarate?
jaz npr. nikoli nisem marala šamrole ((:
Temo je spremenil(a) larci dne 25. feb 2011 19:31
Temo je spremenil(a) larci dne 25. feb 2011 19:36
25. feb 2011 19:24
jaz ne maram edino umetnih krem-praškov (le šlag pena mi je po okusu sprejemljiva). recimo teh penastih rumenih krem na tortah ki jih imajo v večini gostiln. in pa same rastlinske smetane. ampak vseeno pojem, če dobim ;)
www.mojalbum.com/naredilaana
25. feb 2011 19:25
uh, meni tudi rastlinska smetana negre preveč
larci
25. feb 2011 19:26
pa vsaj v naslovu bi se lahko uporabljala slovenščina. daj spremeni..
www.mojalbum.com/naredilaana
25. feb 2011 19:33
Nič kaj dosti bolje popravljeno :)
Commis débarrasseur
25. feb 2011 19:35
Ne maram raznih tort s sadjem in smetano, to mi je čist mimo. Načelno ne jem sladkih stvari, hočem reči, ne sežem po njih tudi ,če jih imam pred nosom,mi pa dvakrat ali trikrat na leto paše en košček baklave in tega sploh ne razumem. franciska
25. feb 2011 19:37
se opravičujem za napako v naslovu
larci
25. feb 2011 19:39
Težko vprašanje... hm... Nikakor ne maram urmašic! gre težko dol. Ostalo pa gre :) _tmickena_
25. feb 2011 19:45
Jaz ne maram nič sladkega, obožujem pa vso drugo hrano, razen kruha. Pa ne mislite da sem šlank. Prav nasprotno. Torej :kdor ima rad sladice, naj si jih privošči. Po moje ne škodijo niti zdravju in postavi.
mejačka
25. feb 2011 19:46
Jaz mam rada vse, razen zelo obarvanih sladic z umetnimi barvili, tičine mase, stare rastlinske smetane ter sladic z preveč želatine. Na žalost vse ostalo z lahkoto zmažem. No tudi pri slanem hitro končamo. Ne maram le žafrana, vampov, možganov in mod.( skratka takih čudnih - zame organov). Polžev in žab še nisem probala, pa raznih črvičkov in take zadeve) Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
25. feb 2011 19:52
Jaz imam rada vse bevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Rižek s piščancem in zelenjavo