Dunaj-bratislava

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. maj 2011 12:14

Lučka, če se ti zdi, da Dunaj brez Schonbruna (ajoj, tipkovnica ne prime pikic in akcentov, bo treba spet restartirati), ni Dunaj, potem izberi  varianto, v kateri ta šenbrun je. Tvoj dragi itak še ni bil na lokaciji (in mu je tozadevno vseeno), poleg tega je pa itak lahko samo srečen, da spremlja tla, po katerih hodiš.....skratka, kar se mene tiče, je ta polinom rešen.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

2. maj 2011 12:22

Na Dunaju je tud en fajn in poceni hotel Koelper. Je skor na Mariahilffer. Pa mogoče 10 minut peš od Ringa in 15 do Opere. Je pa skoraj poleg tudi u-bahn. Tri zvezdice. Če maš srečo lahko že za 50 evrov dobiš dvoposteljno. Za tiste, ki grest v lastnem prevozu naj bo to vlak al avto al avion, Bratislava je 50 km oddaljena in javni prevoz do tja je vsako uro in poceni. Se tudi komot bazirate v Bratislavi,če je ceneje in se vozite z vlakom na Dunaj al pa obratno.

 

Vsekako pa je popolnoma vseeno kdaj greš, ker vedno ful dogaja.

 

Hrana tud na Dunaju košta kot pri nas, če se le malo po stranskih uličicah sprehodiš. Pa onih štandov s klobasami,hrenovkami in vsem in svašta, je na vsakih 50 metrov kolikor želiš.

 

Multivitamin

multivitamin

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

3. maj 2011 9:41

Vendy, ni ti treba restartirati, napiši Schoenbrun, pa je.  Ga je pa fino videti.

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti