Pozdravljeni!
Zanima me kako porabite okaro (sojie tropine). Običajno si jo zmešam z jogurtom ali kefirjem, mešala sem jo z jajčko... Imam recept za kekse, ki ga bom pred objavo preizkusila. Prosim za pomoč pri idejah, recepte.
Merlisa
Pozdravljeni!
Zanima me kako porabite okaro (sojie tropine). Običajno si jo zmešam z jogurtom ali kefirjem, mešala sem jo z jajčko... Imam recept za kekse, ki ga bom pred objavo preizkusila. Prosim za pomoč pri idejah, recepte.
Merlisa
24. jan 2011 15:24
Svojčas, ko sem še sama pripravljala sojino mleko in mi je ostajala okara, sem si pekla piškotke. Morala sem pogledati nazaj v mojo staro beležnico in evo, tukaj je recept: 3 jajca 30 dk sladkorja 15 dk masla okara (nimam zapisane točne količine - po občutku) mandljeva esenca 10 dk kokosa 30 dk moke Zgneteš in pustiš v hladilniku kako uro in potem oblikuješ kupčke ter spečeš piškotke SweetieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Veganski sladoled z navihanci