Pozdravljeni.
Ker v sobi nimamo dovolj prostora, da bi dodali še fotelj, sva se s fantom zagledala v sedalno vrečo. Zanima me, če jo kdo od vas ima in ali je z njo zadovoljen. Hvala za vaše odogovre.
Lep pozdrav.
mina20
Pozdravljeni.
Ker v sobi nimamo dovolj prostora, da bi dodali še fotelj, sva se s fantom zagledala v sedalno vrečo. Zanima me, če jo kdo od vas ima in ali je z njo zadovoljen. Hvala za vaše odogovre.
Lep pozdrav.
mina20
A to misliš Jabooz?
Mi imamo eno s taburejčkom. Luštna zadeva. Gor še posebej radi sedijo obiski.
Če imaš zadosti prostora, je to super zadeva. Pa še polnilo dobiš zastonj.
JelenckovaJaz imam Jabooza + ono za noge gor dat (noggi) iz umetnega usnja in moram rečt da je super. Tako kot je rekla Jelenckova, polnilo dobiš zastonj, ko se vreča posede. S prahom ni težav - najbrz zaradi materiala, če se umaže se normalno pobriše. Imamo pa čez dekorativno odejo, tako da je bolj mehek in prijeten občutek ko sediš noter.
Lizziejabooza sitting bull imam okoli 8 let. super je! enkrat sem ga napolnila (so mi dali vrečo stiropora v stegnah). več ne potrebuje. nič ni oguljen, nič umazan... je pa iz materiala renna ki je umetno usnje.
www.mojalbum.com/naredilaanaJanko, duša je očem nevidna, jo lahko samo čutiš!![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Hačapuri - gruzijski kruh