Hrustljav piščanec iz pečice
Tudi jaz sem med zadovoljnimi lastniki original jabooza. Naš je isto iz umetnega usnja, rumeno-zelen.
Preden kdor koli nabavi kopijo, svetujem, da se odpelje v Stegne in sproba original. Ker cena ni nižja kar v tri pisane marjetice, ampak kolikor denarja, toliko muzike. Material je boljši, prav tako polnilo, mnogi so tudi manjši od pravega jabooza.
Tale je neuničljiv, sicer sva ob vsaki selitvi kupila novega (zaradi barve), starega pa pustila tam. Pri tašči je en, star že 8 let, in je še vedno uporaben, potreboval bi sicer dodatno vrečo polnila, a lenoba naju še ni pripeljala do Stegen :)
Moj prvi jabooz je bil iz blaga (neka srednja pot med žametom in mikrofibro) in tisto je bila pa edina slaba izbira... kot je že ena pred mano napisala, ves prah se je not zažrl in čez čas mi ni bil več apetitlih.
tjas
(cena za Mr.Big v Slo je cca. 200 eur Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Slivove rožice