Veganski sladoled z navihanci
Sicer pa sama restavracija ni zagotovilo za romantiko, lahko pa jo uniči, ali pa tudi ne.
Kar imam sam spominov na prijetno romantično druženje, niti nima neke blazne povezave z restavracijo, meni je blo vedno prijetno v DonFelipe in Taverni Am Am, obeh ni več, vsaj ne v tisti izvedbi ka sem bil jaz tam.
Commis débarrasseurMidva sva najbolj romantično doživetje izkusila v Kavalu, pred veliko leti. Seveda pa ni odvisno samo od restavracije, pomaga pa, na obe strani...
peterPo najinih izkušnjah je daleč najbolj romantično na Zemonu (gostilna Lojze). Je pa res, da je temu primerna tudi cena... Ampak se splača.
NomenCassa del nono v Gornji Radgoni.. sam rezerviraj mizo v 1 nadstropju, al pa še višje, če se bo dalo zmenit :)ž
Ali pa v Jeruzalemu med goricami boš našel Taverno ( ne vem točno kk se imenuje...ampak ni to tista pi cerkvi, ampak še naprej levo. Imajo dalmatinske večere ipd...zaposlene imajo samo kelnarje.
vd007Kar Taverna se reče, vd007, pri cerkvi se pelješ mimo in potemmimo Kupljena (vinar, znan,on je tudi Taverno na noge postavil), potem pa samo ravno, dokler ne prideš tja.
Tam je najlepše v zgodnji jeseni, sredi vinogradov, ko listje že malce rumeni ...
mamamiaŠTAJERSKA:
Bajsova domačija - pokrita s slamo, zunaj velik ribnik ,okolica čudovita v kmečkem stilu, postrežba solidna, specialitete ribe vendar imajo za ponudit vse.... Ma čudovito za v dvoje![]()
berny134
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Masleni brizgani piškoti