30. dec 2010 19:26
mojcavirgo je napisal/a: |
moje počutje fenomenalno pa tudi moj mož, ki je strasten mesojedec se mi je prilagodil. Nam čisto nič ne manjka. Najbolj uživamo ko zvečer pred TV jemo korenček na palčke narezan. mojca mojcavirgo |
30. dec 2010 19:26
moje počutje fenomenalno pa tudi moj mož, ki je strasten mesojedec se mi je prilagodil. Nam čisto nič ne manjka. Najbolj uživamo ko zvečer pred TV jemo korenček na palčke narezan. mojca mojcavirgo |
30. dec 2010 22:57
Hvala rimljanka za naslov o knjigi o osteoporozi. Pa tudi tale tujka v hiši domačinov mi kar dela preglavice.
naor
31. dec 2010 3:31
Pozdravljeni! Jaz sem že 4 tedne na tej dieti. Jemo ajdove testenine, ajdovo kašo, kruh smo črtali iz jedilknika in jemo riževe vaflje, kekse pečemo iz ajdove, sojine in riževe moke,.... Meso jemo enkrat tedensko. V glavnem mi se kar držimo in moram reči da je moje počutje fenomenalno pa tudi moj mož, ki je strasten mesojedec se mi je prilagodil. Nam čisto nič ne manjka. Najbolj uživamo ko zvečer pred TV jemo korenček na palčke narezan. Nam je odlična dieta! mojca mojcavirgo |
A imate vsi v družini enako krvno skupino?
Vanja
28. jan 2011 19:04
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
A imate vsi v družini enako krvno skupino?
|
28. jan 2011 23:23
moje počutje fenomenalno pa tudi moj mož, ki je strasten mesojedec se mi je prilagodil. Nam čisto nič ne manjka. |
Jaz sem se pa pri tem spomnil ene stare zgodbe o mizarju, ki je učil osla oblance jest. Ker osel ni hotel, mu je dal gor zelena očala in ravno, ko se je navadil, je pa crknil. Kar vidim očeta, kako bi ravno s to zgodbo to komentiral.
Torej Mojcavirgo, malo pazi, da ti ne bo zakon crknil, ravno, ko se bo mož privadil tvoji dieti!
Sergej
7. feb 2011 18:23
passi je napisal/a: | ||||
To moram pa prav mojim moškim pokazat. Me prav zanima, kaj bojo rekli na to. Poročam, kakšnega mnenja bojo. |
8. feb 2011 15:47
Morda kdo ve , kaj lahko jem , oz. čemu se naj izogibam , če imam krvno skupino 0 in sem Rh neg. ? Kje bi našla kaj o tem , morda tudi to kaj vpliva na moj artritis ? Lp manca51
9. feb 2011 10:29
Jaz imam to skupino in jem vse, no malo ločujem, če sem čisto iskrena. Z jedilnika izločim vse, kar ni dobro, ostalo pa pojem.
Pa imam tako kri, da sem tudi krvodajalec (ker nula minus ni ravno pogosta in jo zelo potrebujejo).
Mamamia
mamamia
17. maj 2011 7:41
Hura!!!!
Ker sem temo začela je prav, da se oglasim in razglasim, da mi je uspelo skenslat 13 kg s to dieto v teh pol leta.
Pa brez filozofije. Le doslednost in vztrajnost je potrebna. HA!
menola
17. maj 2011 8:59
Čestitam, ni lahko. Ampak, če je volja, se da. Opažam. Samo kaj, ko je volja včasih tako šibka!
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom