ribaracarak, hvala. Ja ta svetloba sveti v luft, samo, če hočeš brat, mora bit vseeno svetlo. Za gledanje tv-ja pa je seveda dovolj.
Teka
Pure testenine z dimljenim lososom
ribaracarak, hvala. Ja ta svetloba sveti v luft, samo, če hočeš brat, mora bit vseeno svetlo. Za gledanje tv-ja pa je seveda dovolj.
TekaTeka, nikakor nočem biti vsiljiva, ampak ti kljub temu predlagam, da si omisliš luč, s katero si boš lahko usmerila svetlobo na knjigo, časopis.... in potem bo tudi 60w žarnica dovolj.
rrrImam v planu, ampak vedno pridejo na vrsto pomembnejše stvari. ![]()
Ma pusti glavobol... odmisli ga! Rajši si privošči eno idealno krivo banano ali optimalno ravno kumaro. To sta intektualna vrhunca EU komisije zadnjih let.
SergejAha, booris, in varčne žarnice pa Dedek mraz prinese?
lp
mzmSem si kar oddahnila, ko sem videla, kako spodobna je družba meni podobno onezaveščenih porabnikov starih žarnic ... mož je dobil popadek in zamenjal ne vem koliko navadnih žarnic z varčnimi. Seveda je iz trgovine hodil bled, ker se mu jezdelo, da če že Eu in država propagirata varčne žarnice, da bodo te pač tudi dovolj poceni, da jih bo zmoglo vsako slovensko gospodinjstvo (iz razloga, kot ga navaja boooris). But ...
No, ko smo se v garderobi začeli zaletavati v omare (ker preden je tisto varčno čudo zasijalo, smo naredili nekaj korakov in če si prepozno zavil v ovinek, jerama bolela), ko pri kuhinjski mizi proti večeru v krožnik nismo videli, ko si ob vstopu v predsobo moral nekajs ekund stati, da si lahko krenil v pravo smer ... sem zaropotala, bentila in počela podobno, dokler jih nismo zamenjali.
Seveda žarnic ne tipam, da bi me spekle (oddajanje toplote je ena izmed članic navedla kot bistveno razliko med starimi in novimi), žarnice mi pomenijo svetlobo. Da ima mož dober občutek da varčuje, imamo varčne žarnice v lustru nad jedilno mizo v dnevni sobi .... je okoliške svetlobe dovolj.
Tako da se strinjam s proximo in ostalimi. Varčevanje za lepše in boljše okolje da, a na pravi način.
Jaz sem v tej smeri nekaj že naredila: namesto z letalom sem oktobra iz Evrope v ZDA potovala z ladjo ....
Mamamia
mamamiaJaz sem v tej smeri nekaj že naredila: namesto z letalom sem oktobra iz Evrope v ZDA potovala z ladjo ....
Mamamia
mamamia[/citat]
Sijajno! Lahko napišeš kaj več o tem potovanju?
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Rumove kocke