Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Me prav zanima, če je na tem vrtu kaj dobrega za pojest. ![]()
Srnica hoče malo papat, če pa vidi tako lepe dobrote na vrtu.
Pozdravček!
Šime. ![]()
iiii Tulika kako cute ježek![]()
Pri nas je pa zadnjič eden se potikal okoli hiše, ampak smo ga pred kratkim našli mrtvega ![]()
Se je pa ati letos spravil kvazi vrtičkati in gojiti paradižnik. In mu abnormalno uspeva. Začetniška sreča bi jaz rekla ![]()
simbioza ![]()
, vsaka senca prav pride!
lp ![]()
| tulka je napisal/a: |
Šime.
|
Tulka, hvala za ježka, čist' sem se stopila ![]()
| mucacopatarica je napisal/a: |
Pa še to: pričakovana življenjska doba mačke/a je najmanj 15 let. Zelo majhen procent zunanjih mačk doživi tako starost na žalost.
|
Sem šele zdaj pregledovala po temi in tukaj moram odgovorit. Doma imamo mačko, ki je že okrog 15 let in ni bila še nobenkrat poškodovana ( razen manjših prask zaradi drugih živali ). Prav tako imamo še dve muci, ki se prav tako prosto sprehajata okoli in uživata v naravi. Kaj misliš, da so nekoč imeli mačke zaklenjene v hiši in jim dajali drage brikete? Ne! Živele so v naravi, si same ulovile hrano itd. . Tako, da sem prepričana da če so živali zunaj jim nič ne manjka.
kuharca123Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Dušeno sladko zelje