Srbeča koža

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

26. sep 2010 22:56

pozdravljeni, tudi sama sem imela pred nekaj časa podoben primer in sem preprobala veliko šamponov je bila ves čas ista pesem. To so bili raznorazni šamponi od kokosa, medu, aloevere, jagode... Nato sem pa enkrat probala moški šampon in po čudežu ni bilo ne duga ne sluha o kakšni srbečici. Nekaj časa sem uporabljala ta šampon in je bilo vse ok. Nato sem začela uporabljati spet ''dišavne'' šampone in se je zopet srbečica ponovila. Sedaj se ne pojavlja več, razen ob kokosovem ali medinem šamponu. lp lovebeyba

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

27. sep 2010 7:44

Syu, jaz ti svetujem filter na glavno cev! Mateja

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

7. okt 2010 12:18

pi.kica je napisal/a:
Še moja izkušnja: problem popolnoma enak, kot ga je opisala avtorica teme, zato sem se odpravila k zdravniku. Ta je ugotovil, da gre za alergijo, potrebno je bilo le ugotoviti, na kaj. Po približno polletnem opazovanju (vmes mi je predpisal tudi neke tablete proti alergijam) je ugotovil, da gre za alergijo na dotik. Rekel je, naj se po tuširanju ne brišem, temveč le popivnam. In res deluje! Kadar se po pomoti malo preveč "zdrgnem" z brisačo (na vsake toliko to naredim namenoma, da vidim, če je alergija že izginila) me še vedno zelo srbi. Pa še to: pri masažah sem doživela ravno tak učinek, zato se jim moram izogibati.

 

POMAGA

Super, končno nimam več teh problemov. Hvala.

Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti