E knjige

Če komu ne gre angleščina, je tudi tu možnost :http://www.balkanknjiga.com/autori/

A so te tablice zdaj tudi že z barvnimi zasloni, ali je še vedno črno-belo?

Kako je z dostopnostjo strokovne literature?

Za božička sem se odpovedala Kindlu, zdaj mi je pa kar malo žal...

čoko

čoko: Če želiš kindla, ti prodam mojega. Ni sicer fire ali touch, ampak je KINDLE 2G. Uporabljen 2-3x, sem pa ga dobil od strica iz USA.
V kolikor te zanima...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Podobna stran gutenbergovi je www.manybooks.net. Sama prisegam na Kindla. Trenutno ga ima moj brat, ker rabi za maturo in že komaj čakam da ga dobim nazaj.

MBrando: Kaj ti sploh ne dela Kindle?

Monika7

Monika: Če mi ne bi delal, ga ne bi prodajal, ali? To pa res, RES ne bi nikoli storil.
Ne, ugotovil sem da mi ne sede. Enostavno prisegam na platnice, listanje, različne formate, vonjave...
Klasična knjiga über alles :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

No sem mislila da si ga posodobil.

Monika7

MBrando je napisal/a:

Monika: Če mi ne bi delal, ga ne bi prodajal, ali? To pa res, RES ne bi nikoli storil.
Ne, ugotovil sem da mi ne sede. Enostavno prisegam na platnice, listanje, različne formate, vonjave...
Klasična knjiga über alles :D

To pa razumem. Vonj Butalcev, ki sem jih kupila na boljšjaku, debelina knjige, pri kateri vidiš, koliko si že preberal, ni zamenljiva.

Sem pa bratu kupila Kindla zaradi praktičnosti transporta ( je velik knjižni molj), in je bil zelo zadovoljen. Sem poskusila brati Bobre, vendar ni šlo.

F r i n a

frina: Lepo, da še kdo ceni talje "antikvariat" vonj, občutek tistih starih listov, ko jih obračaš ter težo/količino prebranega.
Ahh, lepo je, ko imaš te posebne magnetke za označevanje strani, pa tak ponosno prestavljaš sproti, as you go...

Prodam KINDLA, generacijo 2.
Uporabljen 1x, dostavljen direkt iz USA od mojega ljubega strica.
Če koga zanima, me naj kontaktira preko ZS.

Čakaj

MBrando je napisal/a:

Prodam KINDLA, generacijo 2.
Uporabljen 1x, dostavljen direkt iz USA od mojega ljubega strica.

Čakaj, 30. maja si pa prav v tej temi napisal, da si ga 2-3x uporabil.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti