Zanima me ,če ima kdo izkušnje s tem.Doma imamo generalno čiščenje in se mi je nabralo cel kup stvari(od svečnikov,majolk,kipcev itd,)kar se mi zdi škoda zmetat na smetišče.
žolca
Zanima me ,če ima kdo izkušnje s tem.Doma imamo generalno čiščenje in se mi je nabralo cel kup stvari(od svečnikov,majolk,kipcev itd,)kar se mi zdi škoda zmetat na smetišče.
žolca
neznan uporabnik
29. jul 2010 21:41
Bolšji trg na Cesti dveh cesarjev v LJ je prav fina zabava. Sem bila nekajkrat tam (prav tako po generalnem čiščenju) in ne moreš verjeti, kako ta trg deluje! V bistvu brez recepta. Nikoli ne bom pozabila, da sem za ostanke elastike, keper traku, nekaj cvirnov in ostalo drobnarijo, spravljeno v škatlo za čevlje in po pomoti prinešeno na bolšjaka, pokasirala več kot za skoraj popolnoma novo kletko za zajčka
6. okt 2010 17:38
Hvala ti za odgovor.Zanima me ali si moraš plac rezervirat in tudi plačat? žolca
11. okt 2010 9:22
| rimljanka je napisal/a: |
Ena možnost: http://www.kraljiulice.org/kaj-delamo/stara-roba-nova-ra |
11. okt 2010 16:30
Evo, danes sem jih pa dobilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Slivove rožice