japaja, zato, ker je v enih pač ni, oz. je snovi tako malo, da je ne okusiš. V tem je, po moje, vsa umetnost.

Rogljič Croque Madame
japaja, zato, ker je v enih pač ni, oz. je snovi tako malo, da je ne okusiš. V tem je, po moje, vsa umetnost.
Grenke kumare smo včasih razgrenili tako, da smo jih naribali, rahlo posolili, stisnili in pustili tako par ur. Potem smo vodo odcedili.
Sama tega ne delam več, ker imam s kumaricami srečo in domače niso grenke, kupujem jih pa skoraj ne.
Še en namig: kumarice za vlaganje so manj grenke. Za solato porabim tiste, ki se skrijejo in uidejo čez mero.
Cila| Cila je napisal/a: |
Grenke kumare smo včasih razgrenili tako, da smo jih naribali, rahlo posolili, stisnili in pustili tako par ur. Potem smo vodo odcedili. Sama tega ne delam več, ker imam s kumaricami srečo in domače niso grenke, kupujem jih pa skoraj ne. Cila |
Tule je, a ne, razlog, da so včasih kumare OBVEZNO IN VEDNO naribali, posolili in po določenem času oželi. Večina grenkobe je odtekla s sokom. So bile pač take sorte, zdaj je večinoma tako, da kumare niso grenke in tudi jaz tega ne delam, že dolgo ne.
Ninti, kupi seme in ga posej. Sama sem sadike kupila v vsej svoji vrtnarski karieri le enkrat.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Nacho čips gostija