Pupe ,potrebujem nasvet. Po spletu sem naročila izdelek, ki pa ga nikoli nisem prejela. Čez par tednov, pa dobim po mailu opomin, da izdelka na pošti (plačilo po povzetju) nisem dvignila in da sem dolžna plačati stroške poštnine in stroške pakiranja. Prvič: pošta me ni obvestila o prispeli pošiljki, drugič: stroške pošiljanja še prebavim, stroške pakiranja pa ne, to pa zato, ker pri naročilu sploh niso bili nikjer omenjeni. Še enkrat sem šla na njihovo spletno stran in preverila, stroškov pakiranja ni nikjer. Želela sem prebrati tudi pogoje poslovanja ampak so samo v angleškem jeziku( saj ne , da ne razumem ampak morali bi biti v slovenskem jeziku). Odpisala sem jim, da me pošta ni obvestila, prosila za prevod splošnih pogojev in za njihov točen naslov. Oni pa nič, še naprej me opozarjajo in zadnji mail je bila grožnja, da če ne nakažem zneska ,na neko nemško banko?, me bodo tožili. Kaj sedaj? Na spletni strani ni naslova, ni podatkov o firmi, je samo obrazec za naročilo.Nasedla sem na celi črti!

Princeske