Pozdravljeni! Zanima me kako je kaj na Hrvaškem dopustovanje v zasebnih apartmajih,če imaš zraven psa. Midva imava 16mesečno psičko Ameriški Stafford pitt bultier,ki pa v "pasošu"ima zapisano mešanka. Velika je 45cm težka pa od 22-25kg.Ima mogoče kdo izkušnje z letovanjem z psom,pa če mogoče je kdo letoval ravno z to pasmo.Kako je bil sprejet itd... V naprej se vam zahvaljujem za odgovore. Lp Suzanay suzanay
Na dopust s psom
Verjetno tudi na Hrvaškem tako kot drugod. Mi smo recimo maja na Dunaju za nočitev psa plačali 6 €/noč, pa nikogar ni zanimalo koliko je velik in kakšne pasme je.
Nena| suzanay je napisal/a: |
| Ker bi prvič dopustovala z psom na morju,me zanima kje se lahko kopamo. suzanay |
Mislim, da tole ni stvar dovoljenosti, kje se smete kopati, ampak bontona in človekove kulture in uvidevnosti. Verjetno je jasno, da ne boste s psom na natrpani plaži, kjer bo "hodil" ljudem po glavah, poškropil pol plaže ko se bo otresel, in da se verjetno ne boste s psom kopali sredi gruče otrok, ki se igrajo v plitvi vodi. Vsaka stvar ima svojo ceno, in če se odločite za dopust s psom, morate pač vzeti v zakup sončenje in kopanje na od množice odmaknjenih plažah. Tudi sama imam psa, ampak mi je jasno, da ga drugi ljudje najbrž ne obožujejo tako zelo kot mi.
IssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.