Bakterije

Prosim lepo, če kdo ve karkoli o aerobnih mezofilnih bakterijah, naj mi prosim javi.Iskala sem po netu, pa nisem nič primernega našla.

Hvala

tejka77

Vtipkaj v google "aerobne mezofilne bakterije" in izvedela boš vse kar bi rada vedela o njih. zeta
To so bakterije, ki za rast in razmnoževanje potrebujejo kisik in optimalno temperaturo (20-40C).Tipični primer teh bakterij so mlečno kislinske bakterije (za kislo mleko, kefir...). Dark
Hvala Dark, zeta-verjemi mi, sem naredila točno tako, kot si napisala, preden sem se obrnila na kulinariko, pa nisem dobila nobenih koristnih podatkov, lp tejka77

Ampak, tejka 77, tole kar je dark napisala, se tule ponovi najmanj 3x - pa še kaj drugega zraven se najde:http://www.google.si/#hl=sl&source=hp&q=ae 

lp

cervus
In zakaj potrebuješ podatke o mezofilnih bakterijah ? Boš z njimi kuhala ali kaj ??? lp hedonist
tejka77 je napisal/a:
Hvala Dark, zeta-verjemi mi, sem naredila točno tako, kot si napisala, preden sem se obrnila na kulinariko, pa nisem dobila nobenih koristnih podatkov, lp tejka77
Če v relevatnih člankih človek ne najde koristnih podatkov.....potem ti tudi kulinarika.net ne bo pomagala in bo pač poglavje o aerobnih mezofilnih bakterija zate zaenkrat ostalo neodkrito. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti