Nola, Čebelarska zveza Slovenije je že pred nekaj časa uvedla tipizirane kozarce za slovenski med. Evo, tukaj: http://www.czs.si/novice_podrobno.php?sif_no=53.
Tedyka, saj ne frči perje, no, samo vročina od zunaj pritiska ![]()
lp
cervus
Nola, Čebelarska zveza Slovenije je že pred nekaj časa uvedla tipizirane kozarce za slovenski med. Evo, tukaj: http://www.czs.si/novice_podrobno.php?sif_no=53.
Tedyka, saj ne frči perje, no, samo vročina od zunaj pritiska ![]()
lp
cervus
Elaphus, to dobro in povsem razumem.
Če se ti da in če imaš čas, pa še enkrat preberi njena prva posta.
Mene je zmotilo tisto o slovenskih kozarcih iz uvoza.
nolaJa, nola, razumeva se. Zato sem pa dala v mojem postu "slovenski med" krepko tiskano. Med in kozarci pač niso eno in isto. ![]()
![]()
lp
cervusDekleta, lepo da ste nas podučila o kozarcih za med.... jaz bi še vseeno rada vedela, če je kdo zainteresiran za kozarce (ki jih lahko uporabite za vlaganje česarkoli razen medu
), ki jih imam jaz viška....![]()
lp
katjushkanaor, sem si mislila, da ne bo nekega hudega povpraševanja, ampak poskusiti ni greh pravijo.....![]()
| naor je napisal/a: |
| Ali čebelarji lahko večkrat uporabijo enak kozarec ali so kakšni predpisi, da se ne sme.Mogoče katera ve.Oprejo se že lahko predpostavljam, le zaradi nalepk bi bila mogoče kakšna ovira. naor |
V teh novih kozarcih predpisane oblike smejo naši čebelarji prodajati le slovenski med.
Namenjeni so temu, da bi potrošniki laže razlikovali med domačim medom in uvozom, znanega ali neznanega izvora.
Ko pa greš po med k čebelarju, ki ga poznaš in veš, kje se pasejo njegove čebele, je res popolnoma vseeno v kakšen kozarec ga natoči, da je le dobro pomit.
Katjuška: malo prezgodaj ponujaš kozarce. Če se prav spomnim, je bilo lani jeseni nekje na forumu povpraševanje po njih. Dokler nisem sama vlagala, sem imela isti problem. Na koncu so, pomiti in brez etiket, končali v zabojniku.
CilaSe strtinjam s Cilo, počakaj kak mesec dni in spet potegni temo na plan. Morda dodaš še to, za kako velike kozarce večinoma gre.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Ribja juha s testeninami