Poširane hruške
| kuhinja.slo je napisal/a: |
| Dovolj je , če se samo ozrete okoli sebe pa boste videli debelih riti kolikor hočete . Nismo vse enake , nekatere damo tudi nekaj na videz , zato so me zanimale kalorije . Čisto kulturno sem se hotela vključiti med vas , kuhinja.slo |
No, čisto kulturno pa tole niti ni, se strinjaš? če že toliko hlepiš po kulturi.... In ko preberem takle tekst, me za nekaj časa mine tek - tako, da ne potrebujem posebno napisanih kalorij ob receptih. ![]()
lp
cervus| kuhinja.slo je napisal/a: |
| Pozdravljeni ! Vaši recepti so zelo kvalitetno in okusno izbrani , vendar me moti , da ni pripisanih kalorij . Lp , kuhinja.slo ......... kuhinja.slo |
@kuhinja.slo, če boš kdaj na ta portal sama pošiljala recept, boš videla, da v obrazcu za oddajo recepta navedba št. kalorij niti ni predvidena. Pač nismo specializiran dietetičen portal, kjer bi bila navedba kalorij nekaj vsakdanjega.
Morda se pa sama opogumiš in odpreš (med kulinaričnimi) novo temo, kjer bi se zbirali recepti, kot si jih želiš. Čeprav - če malo pobrskaš po forumu, je odprtih že en kup tem o raznih dietah za hujšanje (predvidevam, da bi ti podatek o kalorijah prišel prav zaradi tega), kjer so recepti oz. jedilniki sestavljeni tako, da sledijo načelom "manj kaloričnega" prehranjevanja.
| kuhinja.slo je napisal/a: |
| Pozdravljeni !Vaši recepti so zelo kvalitetno in okusno izbrani , vendar me moti , da ni pripisanih kalorij . Lp , kuhinja.slo .........kuhinja.slo |
specialno zate - http://recipes.sparkpeople.com/home.asp
imajo vse kar si zelis.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"Predlagam, da se pri receptih uvede rubrika, koliko časa moraš npr. hoditi v hrib, teči, kolesariti ali pospravljati, da pokuriš tisto, kar si ravnokar pospravil. Me prav zanima, kolikokrat bi jaz segla po kaki konkretni kalorični bombi. Tako pa enostavno z užitkom pojem tisto, kar predse postavim.
Niso še tako daleč nazaj časi, ko sem se zaradi ene kepice sladoleda skoraj fentala, ker jo je bilo treba takoj "skuriti". Ne, hvala! Zdaj si ga brez slabe vesti privoščim skoraj vsak dan, pa še kaj drugega, ni nujno, da je sladko, glavno, da je mojim brbončičam všeč.
Loni Makaroni| Loni je napisal/a: |
Predlagam, da se pri receptih uvede rubrika, koliko časa moraš npr. hoditi v hrib, teči, kolesariti ali pospravljati, da pokuriš tisto, kar si ravnokar pospravil. Loni Makaroni <> |
Jaz sem pa na ta način postavljanja vejic že skoraj pozabila :) A ne, da nas to na nekoga spominja, pa način pisanja tudi :D Da ne bo spet črno perje frčalo, hehe :)
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Kremna cvetačna juha