| anamarija1 je napisal/a: |
Točno tako mamamia, jaz recimo pogrešam Anamarijo1, dolgo se ni javila....
|
Hm, morda se ta dama tako zelo potepa naokoli, da bo še samo sebe srečala? ![]()
![]()
![]()
Samo slej ko prej "zavinkla" sem gor, nič bat ![]()
Mamamia
mamamia| anamarija1 je napisal/a: |
Točno tako mamamia, jaz recimo pogrešam Anamarijo1, dolgo se ni javila....
|
Hm, morda se ta dama tako zelo potepa naokoli, da bo še samo sebe srečala? ![]()
![]()
![]()
Samo slej ko prej "zavinkla" sem gor, nič bat ![]()
Mamamia
mamamiaPogrešam vse, ki tukaj samo ne![]()
![]()
, ampak so z nami delili svoje znanje in nasvete, kot so : Veri, katka lopatka, Stana r., Jade, unicorn, Štorklja, majamarko, Matjaž , ... še Venelina rj. se je zadnje čase nekam izgubila ...
in še kdo bi se našel.
kobra 1
Kje pa je TUMPIKA?
kalciclEvo! Lisicka tukej, ceprav na kulinariki res bolj malo.... ampak ZELO LEPO, da sem pogresana
!
Lep pozdrav vsem, tudi cez luzo!!!
zvitorepkaŽivjo Lisicka, veš da te pogrešamo, pa tudi naš čvek in kavo :)))
karnakKaže. da sta japaja in Vendelina skupaj nekam odpotovali. Upam, da se čimprej vrneta, živi in zdravi.
nolaUpajmo, da nista. Bi pa to pojasnilo izginotje Japaja.
SonjaVendy je v njej zelo ljubi deželi Espani, če se ne motim, za japajo pa ne vem. Bo že kvaknila, ko ji bo.
Mamamia
mamamiaglede japaja: vem, da je prosila Jerneja, da jo izbriše. Tudi meni je žal, da je tako sklenila....ji ni bilo enakega pri uporabi smeškov!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bojan Administrator
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Schwarzwald kocke