Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Jaz sem jih nazadnje kupila v trgovini Bon Bon & Chocolate v podhodu Ajdovščina, imajo kar nekaj različnih barv. Nekaj pa sem jih nabavila tudi v trgovini Zehrer v Celovcu. V podhodu Ajdovščina sem nabavila črno (barve so v 50g in 10g embalaži), rjavo, čokoladno rjavo, limonino rumeno, kremno rumeno,modro bleščečo, modro briljantno, zeleno, rdečo, vijolišasto, belo.
Na gornji sliki so v vijoličasti embalaži jedilne barve, kupljene v Celovcu, spodnje pa v Ljubljani, v podhodu Ajdovščina. Če jih ne boš dobila, mi javi na ZP, pa ti jih bom nekaj odstopila.
LP
kača
ali imajo v pekarni vrhnika še vedno samo tak velike količine barv v prahu. Bi jih rada namreč kupila, ampak le v majhnih količinah. jih mogoče še kje drugje v sloveniji prodajajo?
summerlolikaČe bi prebrala le zadnji zapis pred tvojim, bi imela odgovor, summerlolika. ![]()
rimljanka
Summerlolika mogoče ti kaj prav pride. Na temle spletnem naslovu imaš možnost naročiti tudi barve v prahu:
http://trgovina.bakecake.eu/kategorija/1323-barve-v-prahu
Sporočilo je spremenil(a) STASY dne 20. 2011 18:35
Tudi tukaj jih najdeš: http://vsezapeko.si/shop/index.php?route=product/
Zimt
Katere jedilne barve v prahu so dobre? Želela bi jih na suho nanašati na tičino maso.
Sunny09Te barve v prahu prodajajo v Mulerju. Jaz sem jih že preizkusila. Odlično se obnesejo in še ugodne so.
marec
V Mulerju imajo barve v prahu? Kake pa? Zanima me, ker ponavadi precej preučujem njihove police, pa barv še nisem zasledila.
Lp
evy_3na novo so
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Jabolčna torta