Tajski rdeči curry
Širjenje negativne energije ne vodi nikamor.
Treba je razmišljati pozitivno, biti optimist in življenje bo takoj lepše! Glede na to, da na večino velikih stvari ne morem vplivati, delam na majhnih, na sebi. In dobro mi gre od rok in zadovoljna sem.
jasna
Matr Vendy, tolk napišeš pa nobene palabre v idioma extranjero ( ali castillano ), po domače bi rekli v foring lengviđizis, da je skor dolgočasno branje. Pa ne, da ti je una " uterala strah u kosti "( menda te res čaka za vogalom, pa ni edina ). Tale kulinarika je postala nekam dolgočasna, še polna luna ni to, kar je nekoč bila. Dej počakaj polno luno pa nekaj udarnega napiši, ( jaz bom pomagal po svojih močeh ), da se malo tole razmiga.
Glede zdrave pameti, ne bi izgubljal besed: v šoli smo se učili kaj je to kapitalizem ( pa smo se muzali in nismo hoteli vsega verjet, češ " komunistična propaganda " ), pa smo sami hoteli kapitalizem in sedaj na lastni koži lahko vidimo kako to izgleda v sistemu kjer je glavna ( in edina ) vrednota denar. Pravzaprav vse to, kaj se dogaja je na nek način sad zdrave pameti, vendar zdrave po kapitalistično.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Lečin curry s kruhovimi cmoki