Pozdravljeni,
potrebujem idejo - nečak gre k obhajilu, pa imam problem z darilom. Trenira nogomet, pa sem mislila, da mu kupim gol. Ne vem kje dobiti primernega. Pa še nekaj zraven, mogoče v vezi nogometa. Na pomoč
M
Pozdravljeni,
potrebujem idejo - nečak gre k obhajilu, pa imam problem z darilom. Trenira nogomet, pa sem mislila, da mu kupim gol. Ne vem kje dobiti primernega. Pa še nekaj zraven, mogoče v vezi nogometa. Na pomoč
M
Ognjišče ima fajn album za prvoobhajance, pa tudi pakete knjig - tukaj: http://knjigarna.ognjisce.si/obhajilni_paketi.html
Da se ne pozabi pravi pomen obhajila.
AtinaSe popolnoma strinjam z Vivo Meier (in ni prvič :) ). Meni so prav tako najlepše misli, za katere vem, da se je oseba potrudila. Razne tiste instant zadeve, snete z neta, me ne prepričajo. Eno vrstico iz Svetega pisma, ki je povezana z obhajilom (magari tisto 'to je moje telo, ki se daje za vas'), pa eno osebno noto zraven - to je to.
Aja, še to: če pa sami niste verni oz. ne poznate pomena tega dogodka, potem pridejo svetopisemski in drugi podobni citati preveč osladni. Ker pri voščilu treba vedeti, kaj se želi in zakaj. V tem primeru je bolje napisati voščilo podobno, kot za recimo rojstni dan.Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 07. 2010 08:34Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Suši z zelenjavnimi polpeti