Mene zanima če mogoče kdo ve ali lahko pošljem ugovor za dohodnino prek pošte -pošte slovenije?
Več glav več ve ![]()
Mišelinka
Mene zanima če mogoče kdo ve ali lahko pošljem ugovor za dohodnino prek pošte -pošte slovenije?
Več glav več ve ![]()
Mišelinka
Nam so se zmotili lansko leto, smo šli na DURS direktno, so priznali da gre za napako in sprejeli ugovor. Pa ni ne vračila denarja, ne nove odločbe. Ko krade država ni enako kot ko krade posameznik.
Jernej - zasebno mnenje| jernej je napisal/a: |
Nam so se zmotili lansko leto, smo šli na DURS direktno, so priznali da gre za napako in sprejeli ugovor. Pa ni ne vračila denarja, ne nove odločbe. Ko krade država ni enako kot ko krade posameznik. Jernej - zasebno mnenje |
| Lakica je napisal/a: |
| Ja normalno, da vam ne upoštevajo otroke, če niste dali do 31.1.2010 na Durs podatke o vzdrževanih družinskih članih. Če bi bilo po moje kasneje sploh ne bi smeli več upoštevati, razen, če je res njihova napaka. Lakica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Caprese solata s popečenimi svaljki