Uh, kar sram me je povedati. Privoščila sem si luksuz in si nabavila pregrešno dragi vok AMC (118.000 SIT!!!). Pa mi ni žal, nikoli. Na steklokeramični plošči je naravnost fantastičen, res. Zanj veljajo ista pravila, kot so opisana: segrej na suho, daj olje, pa meso...V njem pripravljam skoraj vso hrano, na primer ajdovo kašo z zelenjavo, lignje, morske sadeže...
Glede zajca: manjše kose, najboljši so "rezanci", mariniram v mešanici olivnega olja in ostrigove omake vsaj 2 uri, najbolje čez noč (zaradi okusa), potem pa meso vržem v vroči vok kar na suho. Popečem, vzamem iz voka, le-tega ponovno segrejem in dam noter nakolobarjeno čebulo, popražim, dodam rezance paprike, popražim, nakolobarjen por, česen, stročji fižol. Popražim, da se lepo popeče, dodam prej popečeno meso, zalijem z malo belega vina, pokuham, po okusu dosolim-gotovo! Vse skupaj traja kakih 10 minut. Ves čas je treba pridno mešati in paziti, da se ne bi ponekod zažgalo, drugje pa bi bilo premokro. Najboljše, da celo vsebino potoskaš po robu voka proti vrhu, saj se lepo zapeka tudi po stenah. Tudi jaz na plošči prižgem največjo in na "full", da se greje tudi stena.
Glede teflona: za normalno peko je kar OK, kot vok pa ga jaz ne bi imela! (gl. odgovor Študenta Blaža). In da ne bi kdo nasedel na KEN HOM vok! Kar nekaj mojih znancev in žlahte, vključno z menoj, si je kupilo pamet. Uporaben je bil kar 3 krat: prvič, zadnjič in nikoli več! Cela obloga je odpadla, ostal je le tanek plehec, kamor se vse prime in kljub pregrevanju z oljem rjavi, da je veselje. Zdaj bo imela teta v njem rože, jaz pa ga imam za opomin moji neumnosti in za opozorilo, da v TV shopu več ne kupujem...