Lcd tv - kateri???

tema je zaklenjena

amc  

član od: 31.8.2007

sporočila: 68

tema odprta - 3. mar 2010 21:52 | ogledi: 1.947 | odgovori: 6

Smo pred nakupom televizorja, izbira velika in težko se je odločiti. Kupujemo LCD diagonala od 102 do 107 cm. Nekateri svetujejo Sony Bravia, drugi LG in tako naprej. Kateri TV pa pri vas gledate? Še bolj pa me zanima, ali vaš TV izpolnjuje vaša pričakovanja. Mogoče mi bo potem lažja odločitev.

Hvala vsem za mnenja in dober sprejem.

zoja

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

3. mar 2010 22:06

Pri nas doma gledamo Sony Bravio z 40 inčno diagonalo. Če se ne motim je to 102 cm? Priporočam nakup, nama je žal edino to, da se nisva odločila za večjo 46 inčno diagonalo. Slika je fantastična, zdaj v času olipijade, ki je bila oddajana v HD trehniki, sem imela ob gledanju občutek, kot da sem tam, v središču dogajanja :) Vilma

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. mar 2010 8:56

amc je napisal/a:
. Mogoče mi bo potem lažja odločitev.
Hvala vsem za mnenja in dober sprejem.

zoja
Žrebaj. An-ban-pet-podgan....ena bo izpadla, druga bo ostala. Življenjsko energijo pa uporabljaj za odločitve, ki res spadajo v to kategorijo. Nakup televizorja ne spada. Vendelina jr.

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5053

4. mar 2010 9:25

Če se ti z nakupom ne mudi ti svetujem, da še malo počakaš. V tehnološkem smislu so LCD TV-ji v zatonu, zdaj prihajo LED-TV ji. Kot imam informacije je to neprimerno boljše kot LCD in v tem je prihodnost razvoja televizij. Sicer nimam podatkov kakšno je stanje na našem tržišču ali jih že imajo , v Evropi jih vsekakor že lahko dobiš. hedonist

jurcag  

član od: 4.3.2010

sporočila: 1

4. mar 2010 10:38

Imam plazmo (43) Panasonic in sem zelo zadovoljen. Sem pri prijatelju primerjal sliko (ima LCD) pa je zelo očitna razlika! jurcag

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti