Se strinjam, marsikatero bi res lahko. Nujno.

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
Se strinjam, marsikatero bi res lahko. Nujno.
Masaj, saj se boš navadila, da ko postaviš kakšno vprašanje na forumo me bereš vseh odgovorov. Predvsem nekaterih članic, da jih ne naštevam posebej.Najbrž imajo večkrat luno kot drugi.
Jaz bi ti predlagala pri izbiri šole, da gledaš predvsem na sledeče. Kako imajo urejeno predavanje in kolikokrat na teden. Ker poleg službe, vsak dan hoditi še v šolo te po nekem času precej izčrpa, tudi, če je morebiti v osnovi manj zahtevna.
To ti povem iz lastnih izkušenj. Pomembno je tudi kako komunicirajo s strani šole z vami v primeru raznih odpovedi predavanj itd. Pri meni je bilo tako, da smo dobili na oglasni deski napisano, da predavanje ta dan odpade. In tako sem domov prišla ravno tako ob istem času, kod če bi imeli predvidene predmete.In to me je s časoma malo znerviralo. Najbrž pa je na tem področju več reda, saj se sedaj bol trudijo zaradi konkurence tudi šole.
lp
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Prepirljiv forum? Kje pa vidiš prepir? Dobila si pač nekaj mnenj, ki ti niso všeč - to pa res ni prepir.
V predzadnjem svojem zapisu si zapisala, daa bi rada tak študij ob delu, kjer ne bi trpela ne delo, ne družina. Hm, nisem še nikoli videla, da bi kdo stlačil kamelo skozi šivankino uho, predvidevam pa, če jo je že kdo, da je bila kamela po tem precej pomečkana in nefunkcionalna.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Kremni rezanci s tartufi