1. mar 2010 8:38
Iz Punta Arenasa naj bi šel nazaj v Santiago z letalom in ima karto rezervirano, če sem ga prav razumela. Odhod domov ima planiran 11. marca...držim pesti, da usposobijo letališča in se vse srečno izide. Ognjič
1. mar 2010 8:38
Iz Punta Arenasa naj bi šel nazaj v Santiago z letalom in ima karto rezervirano, če sem ga prav razumela. Odhod domov ima planiran 11. marca...držim pesti, da usposobijo letališča in se vse srečno izide. Ognjič
1. mar 2010 8:47
Moji prijatelji iz Santiaga pravijo, da imajo strašne težave s komunikacijo, povezavami, telefonijo... ni nujno, da bo ežoj kar tako prišel do cybercafeja. Poiskati si mora tudi prenočišče.
Tudi meni so že spremenili odhod letala in vlaka zaradi hudih poplav, hkrati so organizirali brezplačna prenočišča ter alternativni prevoz brez dodatnih stroškov. Brez skrbi, ežoj je iznajdljiv in se bo znašel. V Santiagu je tudi veleposlaništvo, kamor se lahko zateče.
1. mar 2010 15:06
Da ne bo naš ežoj, ko se bo hotel javiti na "svojem" forumu, le-tega predolgo iskal, dajem zadevo v ospredje![]()
1. mar 2010 17:39
Ežoj, kje si?
P.S.
Dajem temo na vrh!
1. mar 2010 20:19
Danes sem pa tudi že ene miljavžentkrat pogledala, če je kaj novega... Ognjič
1. mar 2010 20:31
Se mi zdi, da Ežoj hladi korazone prestrašenim čikitam. Bo imel težave za povratek in upam, da mu bo država plačala kak dan bivanja.
Dobro, da je šparoven.
F r i n a
1. mar 2010 20:41
Ežoj ???????????? smo pa firbčni reza
2. mar 2010 2:44
Ola, evo mene, vem, da vas je najbolj skrbelo za izpuscaje. Vse je OK, nobenih izpuscajev, dokazila zal nimam. Sam se nisem mogel slikat, da bi koga fehtal mi nekam nerodno, pa se ne verjamem, da bi sef bil vesel, ce bi objavil to fotografijoneznan uporabnik
2. mar 2010 4:05
Ko bi ti slišal, kako zdajle bobni tukaj pri nas! Vsi tile kamni, ki se valijo od naših src... Čim manj izpuščajev še naprej!
2. mar 2010 6:03
Bravo, Ežoj, da se javil! Srečno še naprej.....![]()
japaja, tudi mene je nekaj zbudilo, ![]()
Balenka
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 02. 2010 17:35Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Pasta iz ingverja in česna