Arhitekt za okolico

malenka  

član od: 29.5.2007

sporočila: 17

tema odprta - 5. feb 2010 15:49 | ogledi: 2.338 | odgovori: 10

Pozdravljeni!

Ali mi kdo zna svetovati ,kako bi našla kakšnega strokovnjaka za urejanje okolja.

Potrebujem ga na Krku.

Hvala za odgovore in nasvete.

malenka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

5. feb 2010 16:13

V iskalec - google, najdi.si -  vpiši urejanje okolja in ti vrže ven kup naslovov podjetij, espejev, doojev ..., potem pa lepo po vrsti prečekirat. Vsaj tačas, dokler ti katera od kulinaričark morda koga čisto osebno predlaga.

Mamamia

mamamia

malenka  

5. feb 2010 18:03

mamamia hvala za odgovor--tukaj sem že iskala,vendar nisem dobila kar rabim-- namreč potrebujem konkretno strokovnjaka iz tega področja,ker na parceli kjer gradimo hišo nameravam posaditi tudi oljke/sadike gojim že dve leti-20 kom/in to je potrebno strokovno posaditi in seveda vkomponirat še ostale možne rastline. malenka

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

5. feb 2010 18:28

malenka... najbolje bo, če se obrneš na kakšen sadovnjak na Krku. Ti bodo znali še najbolje svetovat.

Mi smo na Pagu pred dvema letoma posadili 100 let staro oljko. So prišli iz sadovnjaka in vse uredili in pripravili, tako da zdaj lepotica raste in lani smo že pobrali prve olive.

Ravno tako so nam svetovali še glede drugega zelenja. Kaj posaditi "na burjo", kaj v zatišje.

Drugače pa veliko o tem vedo starejši domačinje.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp

MM

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

5. feb 2010 18:47

mislim da malenke ne zanima samo kam se oljke posadijo ampak prav en krajinski arhitekt bannanna_v_slo ;)

malenka  

5. feb 2010 19:06

tako ja,združit moram oljke ,okolico,....Ker je okolica v"surovem stanju"je sedaj čaz za kopanje .saditev,recimo betoniranje in ostale potrebne zadeve. lep pozdrav malenka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

5. feb 2010 20:50

bannanna je napisal/a:
mislim da malenke ne zanima samo kam se oljke posadijo ampak prav en krajinski arhitekt bannanna_v_slo ;)

Če je kdo bil dober "krajinski arhitekt", so to bili domačini, ki so znali opazovati in živeti z naravo. In oljke ne rastejo naključno.

Malenka, Trajnice Strgar v Črnučah bi tudi bile dober naslov, sploh šefica Bernarda. Priporočam, da se obrneš nanjo.

rimljanka - zasebno mnenje

Habibi  

član od: 16.10.2006

sporočila: 54

5. feb 2010 23:21

malenka je napisal/a:
Pozdravljeni!
Ali mi kdo zna svetovati ,kako bi našla kakšnega strokovnjaka za urejanje okolja.
Potrebujem ga na Krku.
Hvala za odgovore in nasvete.

malenka
Živjo, moja sestra se s tem ukvarja že 3 leta. maš pm Habibi

kuku  

član od: 5.1.2010

sporočila: 4

5. feb 2010 23:33

Nam je zrisala Marta iz Domžal, mogoče imam še kje ševilko, sporoči, če želiš na offline. kuku

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

6. feb 2010 14:34

rimljanka je napisal/a:

bannanna je napisal/a:

Če je kdo bil dober "krajinski arhitekt", so to bili domačini, ki so znali opazovati in živeti z naravo. In oljke ne rastejo naključno.

Malenka, Trajnice Strgar v Črnučah bi tudi bile dober naslov, sploh šefica Bernarda. Priporočam, da se obrneš nanjo.

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje

ne zastopiš a? bannanna_v_slo ;)

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. feb 2010 16:23

bannanna, ni dvoma, ....

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti