No, se bom pa še jaz malo pohvalila
Prvega maja grem v Bratislavo, konec junija pa v Rim

Evitine Jakobove pokrovače
No, se bom pa še jaz malo pohvalila
Prvega maja grem v Bratislavo, konec junija pa v Rim
| Sashika je napisal/a: |
| JJ, če potrebuješ kakšne nasvete glede Rima, povej, tam sem skoraj "doma" :) Saša |
Zanima me predvsem, kakšne so cene hrane tam. Gremo sicer skupinsko z nekom, ki je tam živel štiri leta, tako da glede ogledov in tega me ne skrbi, ampak glede na to, da imamo organizirano bivanje, zajtrk in večerjo, me zanima, koliko približno bi minimalno potrebovala za sabo. Za hrano (tako, nekaj povprečnega, ne nekaj fensi), pijačo in spominke (ampak, kot pravim, minimalno). Bom pa vesela vsakega nasveta![]()
Glede tega imaš na vsaki strani okence pomoč strankam ali FAQ. Pri agodi je to levo spodaj. Tam tudi piše,da so cene na sobo. In ponavadi so na vseh cene na sobo. Cena za dvoposteljno sobo pomeni za dva in sobo na noč. Ali pa za 3, 5,7... noči. Ponavadi je posebaj povdarjeno, če gre za ceno na osebo. Vse te strani imajo tudi ali centre za pomoč kamor lahko pokličeš in povprašaš ali pišeš. Ponavadi se da dogovoriti tudi za plačilo preko bančnega nakazila. Nekatere pa poslujejo izključno preko sistemov ponudnikov kreditnih kartic. Vse navedene strani so varne - seveda pa nihče ne more garantirati,da lahko tudi propadejo. Proti temu se pa ponavadi da zavarovati. Če so člani IATA združenja in VeriSigna se te oznake skrbno preverjene in jih ne dobi ravno kar vsak, kar tako zlahka. Nasplošno je to varen način nakupa počitnic,prevoza itd.
Torej brez panike, če ti kaj ni jasno jih pa kontaktiraj preko telefona ali e-pošte, če v rubriki pogosto postavljenih vprašanj ne najdeš odgovora.
Lep dopust,
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo