Nujno iščem zadrgo (cca. 1,5m) za prevleko (kitara). Mogoče katera ve, v kateri trgovini (po možnosti v Mariboru) jo lahko kupim?
Hvala! Galja
P.S. V slučaju, da je ne dobim, bi kupila tudi rabljeno "obleko" za klasično kitaro.
Nujno iščem zadrgo (cca. 1,5m) za prevleko (kitara). Mogoče katera ve, v kateri trgovini (po možnosti v Mariboru) jo lahko kupim?
Hvala! Galja
P.S. V slučaju, da je ne dobim, bi kupila tudi rabljeno "obleko" za klasično kitaro.
Galja, sem na enem drugem forumu našla isto vprašanje in - ne boš verjela - tudi odgovor. Sicer je iz leta 2005, ampak mogoče še aktualen: vprašaj v podjetju Induplati Jarše, včasih so imeli zadrge na metre.
V trgovini Papillon (mislim, da se en motim), v Celju, nasproti Kalie na Kidričevi jih imajo, na metre.
tel 03 426 60 70 Pokliči in preveri.
Pa najbrž tudi Poliplet iz Slovenske Bistrice.
jasnaV MB pod Pohorjem je ena trgovina s tekstilom na metre (Fortuna 2 se mi zdi), sosednja trgovina je še pred kratkim imela zadrge na metre...
Pa v City-ju je tudi ena trgovina s takimi drobnarijami, imajo vse živo...čoko
Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 21. 2010 20:13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Mehiške taco košarice