Koliko brisač?
Jaz pa razumem in vem zakaj imam bide,čeprav se vsak dan tuširam.Pa ne za odlaganje cunj.....
lp goga| julijasi je napisal/a: |
| ps: proxima se strinjam s tabo: anglezi so mojstri za kopalnice, njihove pipe so pa sploh moderne mucilne naprave :))) a |
Punce, očitno nimate pojma, rešitve so vsaj 3.
1. Obstaja gumijasta cev v obliki y, natakneš dva kraka, krajša, a enako dolga, na pipi, skozi tatretji krak teče mešana voda, nisem rekla, da prijetno topla, ampak mešana.
2. Vzameš poljubno število 1,5 l plastenk, jih po želji napolniš z mešanico obeh voda, pa se z njimi tuširaš.
3. Ne greš v Anglijo sploh.
ps: sem mislila pred leti v Oxfordu, da so take samo stare kopalnice, potem sem pa v izložbah videla nenormalno veliko novih banj in umivalnikov takega tipa......![]()
Hja, likam jih pa res ne (evo prispevek k varovanju okolja - manj porabljene energije). Sem prvič videla pri tašči (ki lika vse od a do ž, celo nogavice), doma jih tudi nismo. Imam pa rada bolj trde brisače, ker tiste mehke se mi zdi, da nič ne obrišejo. Pa še malo pilinga imam zraven :)
AtinaMeni ponoči zadnje čase same malo čudna vprašanja rojijo po glavi, pa se danes ob tej temi sprašujem, kako pa človek prakticira vsakodnevno pranje oz. menjavo brisač v dijaškem, študentskem domu ali na potovanju z nahrbtnikom?
Pa se kot študentje z brisačo ali dvema na teden verjetno nismo nič kaj umazani počutili ...
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Fazon angleških umivalnikov z dvema pipama ob strani je v tem, da si naliješ vodo v umivalnik in se potem s tistim splakuješ, umivaš zobe, moški se pa lahko še brijejo s ta pravo britvico. Resnično angleško je takrat, če z eno vodo to naredi celo pleme. V bistvu sem malo sarkastična, ampak ne daleč od resnice. Samo pripovedujem zgodbice, ki so mi jih povedali Angleži sami. Vendelina jr. |
Hehe, potem pa angleški čaj ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Kremni rezanci s tartufi