Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
| s0ncek* je napisal/a: |
| Meni se pa še bolj smilijo tiste, ki se na takšno "tekmovanje" prijavijo in zanj "tekmujejo". s0ncek* |
| Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
| kristasvete je napisal/a: |
Danes je vse tako napeto in tempo nas uničje, potem pa mi bo nekdo rekel, da sem nora, ker se grem malo pozabavat-beri; ne seksat. |
Jaz te niti pod razno ne sodim, je pa res, da si ljudje lahko mislijo marsikaj, če preberejo tvoj opis na strani Radia Hit:
Krista je tudi mlada mamica, ki trenutno sama vzgaja dva mala nadebudneža. Pravi, da potrebuje moškega, zaupnika in ljubimca. Bo to Erazem? Že med avdicijo mu je zažugala in poudarila, naj se je pazi. Kaj je s tem mislila, bomo še videli, saj je v naslednjem stavku tudi poudarila, da ji blondinci niso všeč?! Svoboden zakon je menda že imela, tako, da s tem nima težav, pravi. Najbolj jo zanima Erazmovo spolno življenje, sicer pa stavi na več svojih kvalitet: pozitivnost in iskrenost. Pravi, da se bo borila do zadnjega. Bo dovolj borbena, da bo očarala Erazma?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Začinjene polnjene paprike s feta sirom