Ocvrte brizgane palčke (churros)
Ja, lepe mlade dame, hotli smo kapitalizem in sedaj ga imamo, cel paket: ropanje prebivalstva z vseh strani, nakupovalni centri, lačni, brezposleni, poneumljanje državljanov z raznimi izbirami miss i resničnimi šoui...............
ežoj| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ...če pa je v resnici katera tolikanj blond, da misli, da ga bo s svojo prezenco spremenila do tega, da bo iz plejboja nastal nek stabilni pater familias z veliko denarja in udobnim življenjem.....je pa to zgolj in samo potrditev, da je človeška neumnost edini fenomen, ki nima omejitev. |
![]()
![]()
![]()
![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Zakaj, za božjo voljo, te pa zanima, kaj občestvo misli o zadevi? Česa blazno novega pa valda ne boš slišala. Vendelina jr. |
| Gigi_84 je napisal/a: |
| Sploh pa ta je tole prvovrstna samopromocija. Še Murko bi se lahko od njega kaj naučil. Gigi_84 |
Te šovi so pač popol odraz vrednot , ki sedaj veljajo. Upam samo, da še vedno obstaja zdrava sredina.
Erazma sicer ne poznam, vendar v intervjuju na radiju Hit je izjavil, da je sposobem družinskega življenja, da pa nikakor ne bi obljubil seksualne zvestobe. Je vsaj jasno povedal kako in kaj.
lp
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Še en od "bisterjših" šovov.
Ti me ne zabavajo, temveč me slabijo. Zaenkrat ne bom imela časa zanj.
Itak pa lahko zamenjam postajo in pustim, da gre karavana dalje.
Moj moto je, da je vsak osebek po svoje pritisnjen: eni smo tako, drugi pa so drugače. In tim drugim tudi pustim, da so po svoje pritisnjeni.
Oddaje prav gotovo ne bom spremljala, poskrbela pa bom tudi, da moji bližnji o njej ne bodo nič vedeli.
mamka
| KARMINA je napisal/a: | ||
|
Hehe, KARMINA, Murko bi se sam spotaknil :))
jasnaJasna1, a po tistem vicu o kuri in novem petelinu na dvorišču? Ko jo jepetelin malce naganjal, in kura bi, a ne zlahka? Pa si je mislila: če bom prehitra, ne bo nič, če bom prepočasna, bom izpadla kot kurba; najbolje,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da se slučajno spotaknem ...![]()
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Hot dog v listnatem testu