S čim naj očistim prstne odtise s furnirja na kuhinji (mastni flekci)? Poskusila sem s Prontom (emulzija) in Stelexom. Hvala.
tanasa
S čim naj očistim prstne odtise s furnirja na kuhinji (mastni flekci)? Poskusila sem s Prontom (emulzija) in Stelexom. Hvala.
tanasa
[citat=--Katarina K--]ma mi poveš prosim kaj je to furnir? Katarina K http://katarinak.moj-album.com/[/citat]
| ajda66 je napisal/a: |
| No, takole se pa potem dogajajo katastrofe pri čiščenju. Ko za čiščenja furnirja priporočaš "Cif sive barve, ki je za inox". Saj ni nujno, da vsi vse vemo, ampak, ne svetujmo nekaj kar počez, samo da smo prijazni. Katarina K, če odtipkaš v spletni iskalnik čudežno besedo, ti bo vse jasno. ajda66 |
Poizkusi z razmaščevalcem, trim ali pa meglio, pa še kakšen bi se našel. Če pa se je maščoba "ulezla" kot pišeš, bo pa težka.
LijanaTanasa, verjetno bi bilo bolje, da rečeš: kako naj očistiš vrata na kuhinjskih omaricah, ki so iz furnirja. Špricat s čistilom nikakor ne, ker ti se bo "furnir" oz. vratca čez čas napela od vlage. Na krpo pošpricaj kakšno nevtralno sredstvo, ali toplo vodo s čistilom za posodo - obriši, nato še obriši s suho krpo.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso