Prosim za sodelovanje pri spletni anketi

Vljudno vas vabim, da izpolnite vprašalnik na temo ekoloških vozil. Anketa zajema dva sklopa; za izpolnjevanje potrebujete maksimalno 10 min. Anketo lahko začnete reševati s klikom na povezavo

http://www.cesla.eu/index.php?option=com_rsform&I

(izberite ustrezen jezik SL-GER-EN). V primeru nepravilnega prikaza skopirajte povezavo http://www.cesla.eu/index.php?option=com_rsform&I v vaš spletni brskalnik.

Na osnovi pridobljenih odgovorov bomo izvedli analizo oziroma osnovne usmerite glede možnosti razvoja ultralahkih vozil v čezmejnem teritoriju SLO-AT. Anketa je odprta za izpolnjevanje do 18.12.2009.

Vnaprej hvala vsem, ki si boste odtrgali nekaj minut za izpolnjevanje.

tabina

tabina, tabina, kje si pa najdla tole anketu? Meni je najbolj podobna anketi kakšne politične stranke, ali takšni anketi v kateri se pričakuje določen rezultat. Če se anketno vprašanje glasi: a imate rajši svinjino ali perutnino, lahko komot pol trdiš, da ta in ta procent je svinjino oziroma perutnino, kaže pa, da govejega ali ribe se nič ne porabi.

Recimo, eno vprašanje: za katero skupino so najbolj primerni mlajši, starejši, možem je le en odgovor

ali isto vprašanje pa:  tisti, ki zbujajo pozornost ali tisti, ki so raje v ozadju

pa tam je en kup vprašanj, kje se ne da nič zbrati ( recimo: ob kateri priložnosti bi uporabljali......... nekaj zbereš, pa se nič ne zgodi )

tabina, take ankete ponavadi izpolnim, računam, morda bo komu prav prišlo moje mnenje ( mi študenti )

vendar tokrat z najboljšo voljo nisem bil uspešen.

Upam, da drugi ne delijo moje mnenje in bodo lahko komot izpolnili.

ežoj
Tudi meni žal tole ne gre. Ne razumem, zakaj bi bila vozila primernejša za mlajše oz. starejše, kaj ima s tem spol,... če so to vozila, katera ima okolje raje, zakaj naj bi mislili, da so primernejša za tiste, ki jim za okolje dol visi? Po kakšni logiki bi ljudje, ki raje ostajajo pri uveljavljenih stvareh, in ljudje, ki raje ohranjajo tradicijo, prej kupili tako vozilo kot drugi? To je pa ja samoumevno. S tako anketo ne moreš dobit realne slike, ker se folk lahko kvečjemu zajeb... in klika v tri dni. Ko berem tako anketo, se sprašujem, če me nima kdo za norca. Sorči. Res rade volje pomagam, ampak tukaj ne znam. Drugače pa podpiram vse, kar prispeva k čistejšemu okolju.
Draga Tabina, kot že dva pred mano - rada pomagam, ampak tule mi pa res ni nič jasno..... ker se mi zdi, da je anketo sestavljal nekdo, ki nima kaj prida pojma o električnih vozilih, niti o tem, kako funkcionira človeška pamet, ko se odloča za nakup vozila. Torej mu tudi pri razvoju novih ne bo kaj prida pomagala. Sorry. Ravno danes je na kulinariki tudi anketa o Nokii, ampak tam ti je vse jasno in te ne preganja misel, da se nekdo dela norca iz tebe. Tukaj pa. Pa prosim vzemi to kot dobronamerno pripombo - kot vse drugo se tudi anketo da popraviti tako, da ti bodo odgovori res lahko kaj pomagali. Lep pozdrav, Sonja
jaz sem delala za angecijo, ki se ukvarja z raziskovanjem trga in lahko povem, da je prvi sklop vprašanj asociativne narave, predvsem ker iščejo tip ljudi ki naj bi ustrezal določenemu stilu življenja... lp terakota
Ja saj so že ostali napisali, ni kej fajn tale anketa ampak jaz ti vseeno želim da ti rata za kar koli jo že rabiš. LP hedonist
Hvala vsem za mnenja. Seveda je anketa čisto ciljno naravnana.... in, kar se znanja o električnih vozilih tiče, se bojim, da je anketa zaradi strokovnjakov s tega področja celo preveč tehnično naravnana ter premalo odprta za ciljno javnost. Vsa mnenja in kritike bom hvaležno posredovala naprej. Vsem, ki pa ste morebiti imeli tehnične težave, se opravičujem za nevšečnosti (ežoj, izbire je precej več kot le tista dva vidna polja, saj so padajoči menuji) Pa brez zamere. LP tabina
tabina, ne govorim o tem, kdo so člani TECESA, ampak o tem, kdo je sestavljal anketo. Poskusi se vživeti v potencialnega kupca. Očitno to ne bodo ljudje, ki jim terenci pomenijo statusni simbol, in tudi ne tisti z bolj plitvim žepom, ker si takih igračk ne morejo privoščiti. Že res, da vsakdo razmišlja po svoje, ampak mene bi najprej zanimalo, kako daleč lahko s tako stvarco pridem in kje in kako jo lahko spet napolnim. Pa kje se lahko vozim in če lahko pridem z njo tja, kamor hočem. Tega med tehničnimi podatki v anketi sploh ni. Drugače povedano - edine uporabne informacje ni na voljo. Kaj bi anketar torej rad od mene? Ob tem je moje mnenje o tem, ali so potencialni kupci stari čudaki ali mladi važiči popolnoma nepomembno. Lep pozdrav, Sonja
Limnol, hvala tudi za to mnenje. sama sem izpolnila anketo brez poglabljanja, kaj je prav in kaj narobe; pač izrazila mnenje, kar je tudi namen. res ni pravi naslov za razglabljanje o smiselnosti/nesmiselnosti vprašanj... sicer pa lahko trdim, da anketa temelji na predhodnih analizah. Kako izluščiti odgovore in kateri so za projekt merodajni - s tem se bodo ubadali analitiki. Kako se bo dalo priti čim dlje... pa je stvar tehnike, na kateri se veliko dela. Vprašanja o katerih pišete so zajeta vsaj v 1.7. Pa ne želim, da tole postane vroča tema za izkazovanje znanj. Kar se da prijeten vikend ter da vam jutrišnje kosilo uspe brez dlake v loncu ;) LP tabina

Oprosti tabina, da smetim temo, ravno sem zadel 2 tisoč $-jev, pa, ker sem trenutno pri denarju, bi nagrado odstopil komu drugemu ( jaz pa itak večkrat zadenem tako nagrado, kaj češ," sretne ruke ". )

Evo, komu je do nagrade:

http://www.freelotto.com/register.asp?skin=FWinner&

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 04.dec 2009 21:57

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti