Pozdravjeni !
Mene zanima na kakšne načine pripravljate vse svinjsko ribico s čem jo polnite vse in tud zrezke na kak način jih vse pripravljate?
Fajn bi bil kak recept ![]()
hvala za vašo pomoč ![]()
MIŠEL
Pozdravjeni !
Mene zanima na kakšne načine pripravljate vse svinjsko ribico s čem jo polnite vse in tud zrezke na kak način jih vse pripravljate?
Fajn bi bil kak recept ![]()
hvala za vašo pomoč ![]()
MIŠEL
Jaz sem jo zadnjič pripravila v listnatem testu.Razvaljano listnato testo sem najprej obložila z blanširanimi ohrovtovimi listi, na to sem položila svinjsko ribico, ki sem jo predhodno začinila in na vroči maščobi popekla do svetle porjavelosti. Ribico sem zavila v testo, testo premazala z razžvrkljanim jajcem in - hop v pečico.
Našpikam jo s suhimi slivami in krhlji mandarine, prelijem z vročo maščobo in na majhnem ognju spečem do konca. Ob peki se itak naredi omakica, malo seveda dolivam vode in vina in sproti zalivam.
Mamamia
mamamiaMogoče boš tukaj najdla kaj uporabnega:
http://www.kulinarika.net/recept/zar/Svinjska_ribica_v_
Pozdravček!
Jaz imam pa en fin recept in je res nekaj posebnega. Ribico posolim, popopram ter namažem z gorčico. Povaljam jo v grobo mletih bučnih semenih in polijem z bučnim oljem. Vse to mariniram že dan prej da se lepomaromatizira. Potem pa v ponvi na hitro opečem, v pečici do konca...toliko, da je še roza, potem pa narežem na porcije, mljask. Tudi hladna je zelo okusna.
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Njoki s šampinjoni in modrim sirom