Kaj pravite, bi lahko ta parfum podarila tridesetletnici? Meni je vonj dober, kakšno pa je vaše mnenje? Ali pa mogoče kakšen drug predlog...?
Lepo se imejte.
zoja
Kaj pravite, bi lahko ta parfum podarila tridesetletnici? Meni je vonj dober, kakšno pa je vaše mnenje? Ali pa mogoče kakšen drug predlog...?
Lepo se imejte.
zoja
V določenih parfumerijah in določeni promotorrji-svetovalci, ti bojo za vask parfum znali povedati komu je namenjen ..... vedno je pa vse odvisno od posameznika. Ker čeprav je mogoče Boss Femme večini žensk všče, mogoče prav tej ni .... tako da je fajn ob nakupu tovrstnih zadev, zaprositi za mali tester-sample 1,5ml (ponavadi) da obdarjenec proba, "nosi" en dan, in če mu ni všeč z računom v parfumeriji zamenja.
Upam da sem bila v pomoč ![]()
Jaz sem tudi previdna, če drugemu kupujem parfum. Že zato, ker je vonj vsakega parfuma na vsaki koži drugačen, in tako lahko zgrešimo, četudi so nameni najboljši. Tako da parfum kupim le v primeru, ko vem, da ga oseba, ki ji je namenjen, tudi sicer uporablja ali ji je všeč in si ga želi. Mamamia
mamamiaSe podpišem pod mamamio.
| amc je napisal/a: |
| Kaj pravite, bi lahko ta parfum podarila tridesetletnici? Meni je vonj dober, kakšno pa je vaše mnenje? Ali pa mogoče kakšen drug predlog...? Lepo se imejte. zoja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Pijana Kokoš