1. dec 2009 12:33
Mamamia, še jaz pristavim svoj lonček, če se da.... Pa najlepša hvala. jana
1. dec 2009 12:33
Mamamia, še jaz pristavim svoj lonček, če se da.... Pa najlepša hvala. jana
1. dec 2009 13:21
Mamamia,tudi jaz se priporočam za skenirano verzijo. Že v naprej najlepša hvala in lep dan želim vsem!!! ALJA3
1. dec 2009 13:26
Če že, bi bilo bolje te ponudbe dati na ZS. Čeprav jaz svetujem, da počakate ponatis ...
Atina
1. dec 2009 23:30
Tudi na celjskem je knjižica razprodana :((((. Sem si jo sposodila in jo prekopirala!!!!!! lily975
2. dec 2009 13:39
mamamia: a mi lahko prosim pomagaš, ker sem še zelo sveža na forumu: kaj to pomeni ZS- hvala. LP volkulja
2. dec 2009 14:25
volkulja je napisal/a: |
mamamia: a mi lahko prosim pomagaš, ker sem še zelo sveža na forumu: kaj to pomeni ZS- hvala.LP volkulja |
To pomeni zasebna sporočila. Način komuniciranja zgolj med dvema članoma Kulslo. Narediš tako, da klikneš na ime (Avtor: mamamia) tistega, ki mu želiš nekaj sporočiti, odpre se ti okence in tam vse lepo piše, kaj moraš narediti. To je vse. Pa na levi strani ekrana imaš na dni napisano Moja beležka; to odpreš in tudi lahko pišeš zasebna sporočila, moraš pa sama vpisati ime.
Mamamia
mamamia
5. dec 2009 12:21
Še katera želi imeti skenirano knjigo? Sama sem si jo sposodila in jo sinoči končno skenirala. Kompletna zadeva je velika dobrih 66 MB, tako da bi v treh delih verjetno šlo tudi poslati preko maila... katjushka
5. dec 2009 20:35
Katjushka, tudi jaz bi želela imeti skenirano knjigo. Vnaprej hvala. nonica
5. dec 2009 21:16
tole imam jaz celo poskenirano, jo lahko pošlem na meil, če jo katera želi. več na zs dete
5. dec 2009 21:16
o sem komaj zdaj videla, da je že ena to možnost omenila...res so super recepti... deteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi