2. feb 2011 14:27
Pozdravljene, izšla je nova knjiga Pecivo čarovnija užitkov po ceni 13,30 €.lp mehurček
2. feb 2011 14:27
Pozdravljene, izšla je nova knjiga Pecivo čarovnija užitkov po ceni 13,30 €.lp mehurček
28. feb 2011 19:50
HOJLA! Jaz bi na to temo imela eno bolj praktično vprašanje. Ker sem si to knjigo kupila pred kratkim, sem že probala nekaj receptov. Saj so ok, samo me nekaj moti: ni navedeno v kakšnem pekaču se peče, niti kako dolgo pečeš, na kolk stopinj, količine so pa skoraj vse izražene na "žlice". Navajena sem delat na tehtnico - pa nikol ne vem kdaj je dost moke, pa sladorja.... Če ima kdo izkušnje, mi naj odgovori - prosim. Lep pozdrav! ceka
28. feb 2011 20:23
Sveže preplonkano: "Naj dodam še ugotovitve iz knjige Osnovna kuharija. Odvisno je, kaj "tehtaš" z žlico. Tabela je takšna: 1 žlica: olja - 10 g masla - 10 g smetane 10 g kisle smetane - 15 g moke 10 g drobtin 10 g riža 15 g soli 15 g sladkorja 15 g medu 20 g zmletih orehov 5 g sesekljanih orehov 10 g sesekljanih dišavnic 5 g gorčice 15 g paradižnikove mezge 15 g.... " Po svojem občutku bi rekla, da to velja za poravnano veliko žlico, če pa gre na kup (recimo pri sladkorju ali moki), bi pa rekla da pomnoži tam nekje z 1,5 (pa saj tudi žlice niso vse enako velike - tako da vzemi to zelo okvirno). Lep pozdrav, Sonja
16. avg 2011 21:10
Pozdravljene. Mene pa zanima, katera od teh dveh knjig vam je ljubša? Nikjer ne najdem kazala od Pecivo-čarovnija užitkov :( Pa me zanima, če je veliko receptov tudi za bolj kremno pecivo ali za bolj trdo pecivo? Hvala za odgovor, če katera ve.
Lp, Jasna
jasna85
26. sep 2012 14:37
Mene zanima isto kot mademoiselle jasno85...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
26. sep 2012 17:23
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
26. sep 2012 17:27
rebecca:
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
30. okt 2012 9:11
(Vsebina zapisa odstranjena zaradi navajanja na kršenje avtorskih pravic.)
30. okt 2012 9:44
Kaj pa avtorske pravice in to? Nič ne rečem za Ramine knjižice, ki jih ne moreš več dobiti. Tole pa lahko kupiš in še po prav ugodni ceni - in ni ga čez tapravo, tiskano verzijo.
Sploh pa ni koristno javno izpostavljati svoj mail, a to je že druga zgodba.
Brez zamere, tole mi je ležalo na duši :) Mogoče se bo pa vseeno našel kdo bolj prijazen od mene in ti recepte poslal :)
Atina
30. okt 2012 11:31
Evy_3 poslala sem ti sporočilo na ZS.
LP
NanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Jagodni semifreddo