Gostilna kjer lahko sedimo na tleh

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

29. nov 2009 20:19

Ne ampak moram neki napisat, da se lahko važim z novim smeškotom zraven imena.

jade

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

29. nov 2009 20:43

O jade, to bo še perje frčalo, ko Ognjič ugotovi, da uporabljate enakega smeškota.

 

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. nov 2009 20:44

Sicer pa, hodeč nazaj na osnovno vprašanje: Eno dojenje + plazenje po tleh + two babies all over the place... na sindikalni prednovoletni veselici....in bodo ob letu osorej verjetno ugotovili, da "letos pa raje ne bi imeli veselice, bomo dali denar v dobrodelne namene", kolektivna druženja bodo morda spremenjena v kakšne piknike v maju, potem bodo pa itak otroci zrasli.... In če bodo še na piknikih punce preveč najedale z zgodbami o svojih porodih in dojenjih, se jih bo pač poslalo malo v rezanje kruha, trebeljenju solate (ker na pikniku mora vsak nekaj delat, a ne) in podobnim kreativnim opravilom. Se najde mast za vsako stvar. Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. nov 2009 21:19

itta je napisal/a:
Ko sem postavila vprašanje nisem hotela provocirati le gostilno sem iskala. Vsem hvala za mnenje in pomoč.Vsi drugačni, vsi enakopravni! :)LPitta

Spoštovani so-forumaši, a je res tako težko spoštovati osnovno željo člana, ki rabi zgolj in samo odgovor na svoje vprašanje?  A ni škoda, se mora vsaka druga tema sprevreči v tekmovanje med bolj ali manj koristnimi "nasveti" in "pridigami", ki z osnovnim vprašanjem sploh nimajo nobene povezave - še več - tema postane poligon za ocenjevanje osebe in njenega življenjskega sloga zgolj na podlagi vprašanja, ki ga je zastavila.

Dajmo včasih raje dvakrat prebrati vprašanje, nato pa še dvakrat premislit, kaj naj odgovorimo. Za dobro tega foruma in za naše osebno "ogledalo".

Mojca

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

29. nov 2009 21:55

Odgovori so pisani. In ravno zato se mi zdi forum zanimiv. V času, odkar sem pridružena kulslo, se mi zdi, da sem pridobila ogromno izkušenj, posrednih in neposrednih, v kontaktiranju z ljudmi - znanimi in neznanimi. In izkušnje so vselej dobrodošle. Bi bili pa ti forumi grozotno dolgočasni, če bi bili odgovori v stilu dveh-treh besed, ki bi bile strogo upoštevano odgovor na vprašanje in nič drugega.

lp

cervus

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. nov 2009 23:03

Ja, elaphus, se strinjam, forum je zanimiv zaradi raznolikosti pisanih odgovorov. Pa vendar niso zmeraj zanimivi, koristni, duhoviti ...odgovori tisti, ki se pojavljajo v temah - mene žalosti, da se nekateri s sodbami v stilu "razvajen otrok ... v kakšnega človeka bo zrasel ... kolegi si bodo ddahnili, ko bosta mamici odšli ..." ne zavedajo, da so avtorico tele teme s tem, ko se povsem brez potrebe in brez povoda vtikajo v njeno zasebnost, po vsej verjetnosti užalili.

Oprostite za smetenje teme.

Mojca

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

29. nov 2009 23:18

mamaF se zelo strinjam s tabo. bannanna_v_slo ;)

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

29. nov 2009 23:31

Meni je zanimivo in koristno tudi to, da spoznaš, da pač niso vsi ljudje prijazni, vljudni, pripravljeni vedno priskočiti na pomoč - v življenju doživiš potem manj razočaranj, ki bi te sicer, nepripravljenega, lahko fino lopnila po glavi....To pa je tudi nekaj...

 Sicer pa - močno sem zašla s teme - se opravičujem!

lp

cervus

neznan uporabnik

29. nov 2009 23:31

Se mi zdi, da ne manjka dosti, ko se bo na KulSlo začel prepir še o tem, kolikokrat v 24 urah je dovoljeno dojenčku kakati? Ker če bo to počel prevečkrat, bo potem nonstop in neodgovorno delal eno sranje al kako? Ker čudno: najprej kakajo kot se jim zljubi, potem pa bogsigavedi kako, s tem nehajo.. Bi pripopala enga smeškota, a ne najdem primernega za tole katastrofo. Upam pa, da se bo (ali pa se ji morda že je) Itti tisto njeno kosilo v manjšem kolektivu (in nikakor ne na sindikalni zabavi) lepo izšlo. Zanalašč. japaja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5190

29. nov 2009 23:34

Draga mamaF, vtikanje v zasebnost gor ali dol, se pa ne strinjam, da ni bilo nobenega povoda. Ker če te nekdo kaj vpraša, ga pač lahko vprašaš nazaj, zakaj ga to zanima, ali ne? Meni se zdi, da tole tukaj še zdaleč ni bilo brez pvoda in potrebe. No, recimo, da kokodajsamo brez povoda in potrebe. Ampak potem smo pa takoj spet pri vprašanju, v čigavo zasebnost se je dovoljeno vtakniti in v čigavo ne; mamica, katere otročaj se v gostilni plazi pod mojo mizo, se presneto vtika v mojo zasebnost - a jaz je pa ne smem vprašati, kaj pri hudiču se gre ali kaj? V gnilih starih časih so nas učili, da moja svoboda sega do tja, kjer začnem posegati v svobodo nekoga drugega (pri dužbenomoralni vzgoji v 7. razredu). Sem pač stare šole in se s tem strinjam. Prelena sem, da bi zdaj gledala nazaj, katera je to napisala, ampak zdi se mi, da nas je veliko, ki delimo njeno mnenje: gostilne, primerne za dojenčke, ni - ker dojenčki ne spadajo v gostilne. Amen. Kakšni so otroci, ko zrastejo, pa tako ali tako vemo tudi po nas samih (četudi si v najstniških letih tega niti pod razno nismo bili pripravljeni priznati): smo pač - predvsem - slike svojih staršev, tako da za napovedovanje ni treba ravno kristalne krogle. Lep pozdrav Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti